Turk Time
DOLAR
49,1973 ▲ %0.06
EURO
55,0775 ▼ %-0.6
ALTIN
6482,4670 ▼ %-1.54
BIST-100
12115,12 ▼ %-2.09
PETROL
100,7100 ▲ %0.52
BONO
39,8200 ▼ %-0.13
ISTANBUL
BUGÜN
13/21°
ISTANBUL
YARIN
11/20°

Okan Buruk'tan derbi öncesi kritik karar: Savunmada değişiklik!

Okan Buruk'un, Fenerbahçe derbisinde Abdülkerim Bardakcı yerine Davinson Sanchez'e şans vereceği iddia edildi.

  • Son Güncelleme:
Okan Buruk'tan derbi öncesi kritik karar: Savunmada değişiklik!

Teknik direktör Okan Buruk, derbide kadrosunda değişiklik yapma kararı aldı. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, stoperde Abdülkerim Bardakcı'nın yerine Davinson Sanchez görev alacak.

Fenerbahçe karşısında Muslera'nın önünde Kaan-Nelsson-Sanchez- Köhn dörtlüsü olacak.

Orta sahada Torreira'yı tamamlayacak isim ise henüz netleşmedi.

Kerem Demirbay ve Berkan Kutlu arasında tercih yapılacak. Derbide hücum hattı değişmeyecek. Sağda Ziyech, solda Barış Alper, 10 numarada Mertens ve ileri uçta İcardi gol arayacak.

GALATASARAY'DA KAMP YOK
Karagümrük galibiyeti sonrasında iki gün izin yapan G.Saray, çarşamba Florya'da toplandı. Perşembe gününden itibaren ise tesislerin kapısı dış dünyaya kapatıldı.

Teknik direktör Okan Buruk, oyuncularını strese sokmak istemediği için Fenerbahçe'ye özel kamp uygulamayacak. Galibiyete prim sözü veren yönetim, oyuncuların motivasyonunu bozmamak için Süper Kupa kutlaması organize etmedi. 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz