Turk Time
DOLAR
48,0206 %0.24
EURO
56,1209 %-0.14
ALTIN
7107,3890 %2.12
BIST-100
14514,82 %0.82
PETROL
92,3700 %0.74
BONO
40,8500 %0
ISTANBUL
BUGÜN
22/31°
ISTANBUL
YARIN
23/31°

Narin Güran cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürüyor. Salim Güran'ın eşi Melek Güran ifadesinde Narin'in DNA'sının kocasının arabasından bulunmasından dolayı kendisinden şüphelendiğini söyledi.

  • Son Güncelleme:
Narin Güran cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürüyor. Salim Güran'ın eşi Melek Güran ifadesinde Narin'in DNA'sının kocasının arabasından bulunmasından dolayı kendisinden şüphelendiğini söyledi. Eşi tutuklandıktan sonra çocuklarıyla cezaevine gittiğini de anlatan kadın, "Salim'e bildiklerini anlatmasını söyledim. Bir şey saklamama konusunda ikna etmeye çalıştım. Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum" dedi.

ANNE, BABA VE AĞABEY'İN SAVCILIK İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

NTV'de yer alan habere göre, Salim Güran'ın tutuklanan 15 yaşındaki işçisi R.A. ile yaptığı görüşme soruşturma dosyasına girdi.

Güran'ın telefonunda yapılan imaj çalışmasında sildiği bazı görüşme kayıtları kurtarıldı.

Narin'in son görüldüğü 15.15'ten sonra Salim Güran ile R.A.'nın 5 kez görüştükleri ortaya çıktı. İfadesinde Salim Güran ile 21 Ağustos’ta 08.33, 15.52, 18.37, 18.51, 18.52 ve 18.54’te yapmış olduğu görüşmelerin içeriğini sorulan R.A., hiç bir konuşmayı hatırlamadığını söyledi.

Geri getirilen bir görüşmenin kaydı oldukça dikkat çekiciydi.

"HENÜZ ÖLMEMİŞ" İFADESİ SORULDU

Cep telefonlarında yapılan imaj çalışmalarında, aralarında yapılan görüşmede "Salim'in 'O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey, sondaki yamaçta. Yamacın köşesi taş' şeklinde konuşmaya karşılık, 'eeee' şeklinde cevap verdiğiniz, Salim Güran’ın da 'Biri yerde' şeklinde cevap verdiği, buna karşılık 'Tamam henüz bende değil, tamam daha ölmemiş' diye cevap verdiğiniz konuşmaya ilişkin diyecekleriniz nelerdir?" Sorusu üzerine R.A., "Valla ben böyle bir şey hatırlamıyorum" cevabını verdi.

Ancak Salim Güran bu konuşmayı kabul etmeyerek "Kullandığım trafonun elektriğini bazen kaçak yapmak için bir alet kullanıyordum. Olay günü de R.A.'yı o aleti bırakmış olduğum taşın dibinden alması için aradım. Narin'in ölümü ile bir alakası yoktur." diye yanıt verdi.

R.A.'ya Salim Güran'ın ifadesinde pamuk tarlasındaki kurtlanmaya ilişkin, Mehmet Şerif Güran ile görüşmesi de soruldu. R.A., pamuk kurtlanmasının olay günü gerçekleşmediğini ifade etti.

MELEK GÜRAN: BAŞKA KİMSEDEN ŞÜPHELENMİYORUM

Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın da savcılık sorgusunun ayrıntıları ortaya çıktı.

Melek Güran, "Nevzat Bahtiyar ile eşim her zaman birlikte gezerler. Nevzat, eşime kardeşim derdi. Eşim'in Arif'e karşı bir kini yoktu, Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum." dedi.

Narin'in DNA'sının Salim Güran'ın aracında bulunmasına ilişkin ise, "Narin'in kaybolduğu gün boyu araç eşimdeydi." yanıtını veren Melek Güran, "Narin de 8 yaşında olacağından ve araba süremeyeceğinden dolayı eşimden şüphelendim. Zaten bu yüzden tutuklandı. Başka kimseden şüphelenmiyorum." cevabını verdi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz