DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın terör örgütü PKK'nın silah bırakma kararıyla koruculara gerek kalmadığını ifadelerine İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, tepki gösterdi.
Dervişoğlu, "Korucular, Türkiye Cumhuriyeti için canı pahasına mücadele etmiş evlatlarımızdır" dedi.
'KORUCULARA GEREK YOK' DİYEN BAKIRHAN'A DERVİŞOĞLU'NDAN TEPKİ
Muş'ta yaptığı konuşmada DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, PKK'nın silah bırakma kararıyla birlikte koruculara gerek olmadığını belirtti. Muş'ta çiftçilerle bir araya gelen Bakırhan:
"Korucu arkadaşlar inşallah işsiz kalmayacak. Çatışma silah bittiyse dünya kadar korucu var, bunu öneri olarak da sunuyorum. Elindeki silahı al, ver sopayı, köyde hayvan baksın. Daha onurlu bir görevdir. Köyde kendi insanını ezmeye yerine, silah çekme yerine köyde hayvan baksın."
Bakırhan'ın bu sözlerine "Terörün safında değil, devletinin yanında olmuş onbinlerce Zaza, Türkmen ve Kürt kardeşimizi, bu pespaye dilin hakaretlerine mi terk edeceksiniz?" tepkisini veren Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Korucular, Türkiye Cumhuriyeti için canı pahasına mücadele etmiş evlatlarımızdır. Terörün safında değil, devletinin yanında olmuş onbinlerce Zaza, Türkmen ve Kürt kardeşimizi, bu pespaye dilin hakaretlerine mi terk edeceksiniz? Birlikten, Al Bayraktan yana olan vatan evlatlarını, bu paçavracılara mı ezdireceksiniz? Yazıklar olsun!"
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...