Türkiye'nin ev sahipliğinde 18-24 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada 41 ülkeden 307 okçu yarışacak.
Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'ndeki organizasyonun ilk gününde, ekipman kontrolü ve resmi antrenman atışları gerçekleştirilecek.
Milli takımı şampiyonada klasik ve makaralı yay kategorilerinde toplam 12 sporcu temsil edecek.
Mete Gazoz, Almanya'nın Essen kentindeki son Avrupa Şampiyonası'nda erkekler klasik yay kategorisinde kazandığı altın madalyayla tarihe geçmişti. Milli sporcu; olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonluklarını elinde bulunduran ilk okçu ünvanını almıştı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |