Konya’da feci kaza: 45 yaralı
Konya'da kontrolden çıkarak şarampole devrilen yolcu otobüsünde bulunan 45 kişi yaralandı.
- Son Güncelleme:

Konya’nın Hüyük ilçesi yakınlarında gece saatlerinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanmayla sonuçlanan bir kaza meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, saat 02.00 sıralarında Antalya-Iğdır seferini gerçekleştiren şehirler arası yolcu otobüsü, Isparta-Beyşehir kara yolunda seyir halindeyken Beyşehir'e yaklaşık 20 kilometre kala sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada araçta bulunan 45 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede yapılan incelemelerde yaralılardan 40 kişinin durumunun hafif olduğu öğrenildi. İleri tetkik ve tedavi gereksinimi nedeniyle yaralılardan 5 kişi Konya merkezdeki hastanelere, 3 kişi ise Seydişehir Devlet Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili kolluk kuvvetlerince başlatılan tahkikat devam ediyor.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...