Gazeteci Barış Yarkadaş’ın tv100 için paylaştığı bilgilere göre CHP’de “arınma süreci” olarak değerlendirilen dikkat çekici adımlar atılıyor.

LÜKS ARACI SATIŞA ÇIKARMA TALİMATI
Öte yandan yine tv100’ün ulaştığı bilgilerine göre Kılıçdaroğlu, CHP’nin “ara dönem” yönetimi tarafından kullanılan iki lüks aracın satışa çıkarılması talimatını verdi.
İddialara göre araçlardan biri, İBB soruşturmasında adı geçen Aziz İhsan Aktaş’ın parasıyla alındı. Diğer araç ise Özkan Yalım tarafından 10 milyon TL harcanarak dizayn ettirildi.
Araçların ön camlarına “HARAM PARAYLA ALINMIŞTIR” yazılarının asılması ise dikkat çekti. Kaynak / tv100
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...