Turk Time
DOLAR
47,5166 %0.18
EURO
54,8508 %0.12
ALTIN
6175,3710 %-1.31
BIST-100
13458,10 %1.24
PETROL
89,1200 %2.54
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
23/28°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Kandıra’da bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Bağırganlı, Seyrek, Kerpe, Kovanağzı ve Miço dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.

  • Son Güncelleme:
Kandıra’da bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, yalnızca belirli plajlarda denize girilmesine izin verildiği belirtildi.

Açıklamada, “Olumsuz hava-deniz şartları sebebiyle cumartesi günü Kandıra ilçemizde bulunan Bağırganlı, Seyrek, Kerpe, Kovanağzı ve Miço (Kadınlar Plajı) dışındaki tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır” ifadelerine yer verildi.

Vatandaşların yalnızca belirtilen plajlarda, duba ve mantarlarla çevrili alanlarda denize girmeleri gerektiği vurgulandı. Açıklamada, diğer alanların kullanılmaması konusunda hassasiyet gösterilmesi istendi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz