Turk Time
DOLAR
47,5381 %0.05
EURO
54,8762 %0.11
ALTIN
6206,4490 %0.5
BIST-100
13458,10 %0
PETROL
82,9100 %-6.97
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
24/30°
ISTANBUL
YARIN
23/32°

İstanbul'da taksici dehşeti

İstanbul'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya yol vermeyen taksi şoförü, çıkan tartışmada yayaya yumruk attı ve burnunu kırdı.

  • Son Güncelleme:
İstanbul'da taksici dehşeti

Güngören Merter Şair Ahmet Kutsi Tecer Caddesi'nde bir yaya, yeşil ışık yanınca yolun karşısına geçmeye çalıştı. 

O sırada kırmızı ışıkta bekleyen taksi şoförü, aracını hareket ettirince yaya eliyle taksiye vurdu. Bir süre ilerleyen taksi şoförü otomobilini park edip yayanın yanına geldi. Taksici, yayaya yumruk attı. 

Yaya yere düşerken, taksi şoförü kaçmaya çalıştı. Çevredekiler taksisine binip kaçmaya çalışan şoförü durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Aldığı darbeyle burnu kırılan adama ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken tartışma anları ve taksi şoförünün yayaya yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz