Turk Time
DOLAR
47,5166 %0.18
EURO
54,8508 %0.12
ALTIN
6175,3710 %-1.31
BIST-100
13458,10 %1.24
PETROL
89,1200 %2.54
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
22/26°
ISTANBUL
YARIN
23/29°

İnternet kafede tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir internet kafede yaşanan olayda 18 yaşındaki R.U., tartıştığı 17 yaşındaki B.A.’yı bıçaklayarak yaraladı.

  • Son Güncelleme:
İnternet kafede tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı

Dehşete düşüren olay, cuma günü ilçe merkezindeki bir internet kafede meydana geldi. Oyun oynamak için kafeye gelen R.U. (18) ile aynı mekânda farklı bir masada bulunan B.A. (17) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.U., arka cebinden çıkardığı bıçakla koltukta oturan B.A.’ya saldırdı. Karın ve göğüs bölgesinden üç bıçak darbesi alan 17 yaşındaki B.A., bir eliyle saldırganın bıçak tutan elini kavrarken diğer eliyle yaralarını tutarak kendini korumaya çalıştı. Daha sonra iş yerinden çıkarak çevredekilerden yardım istedi. Şüpheli R.U. ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine internet kafeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı B.A., ambulansla Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Kütahya’daki bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan 18 yaşındaki R.U., polis ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz