Turk Time
DOLAR
47,5309 %0.04
EURO
54,7357 %-0.15
ALTIN
6169,6590 %-0.09
BIST-100
13410,54 %-0.35
PETROL
83,2300 %-6.61
BONO
41,7400 %-0.74
ISTANBUL
BUGÜN
23/30°
ISTANBUL
YARIN
23/32°

İmamoğlu'ndan erişim engeline tepki: Beni yıldırmayacaktır

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabının erişime engellenmesinin ardından yeni hesabından süreci anlatan bir paylaşım yaptı. İmamoğlu paylaşımında, "Bu yargı tacizi kampanyası beni yıldırmayacaktır. Bunlar adalet değil, baskı eylemleridir." ifadelerine yer verdi.

  • Son Güncelleme:
İmamoğlu'ndan erişim engeline tepki: Beni yıldırmayacaktır

Ekrem İmamoğlu, erişime engelletilen hesabı yerine kullanmaya başladığı hesaptan paylaşım yaparak son 1.5 ayda yaşanan süreci anlattı. 

"Önce özgürlüğümü elimden aldılar, şimdi de sesimi susturmaya çalışıyorlar" diyen İmamoğlu, milyonlarca insanın bilgiye erişim hakkının engellendiğini vurguladı.

"BENİ YILDIRMAYACAKTIR"

İmamoğlu'nun mesajı ve paylaşımı şu şekilde:

"Önce özgürlüğümü elimden aldılar, şimdi de sesimi susturmaya çalışıyorlar. 8 Mayıs'ta, yaklaşık on milyon kişi tarafından takip edilen resmi X hesabıma erişim Türkiye'de mahkeme kararıyla engellendi. Bu sadece benim dijital özgürlüğüme değil, milyonlarca insanın bilgiye erişim hakkına yönelik bir saldırıdır.

Mahkeme kararına göre paylaşımlarım 'kamu düzenini bozuyor'. Tam tersine, sözlerim haklara, özgürlüklere ve insan onuruna saygılı, adil, kapsayıcı ve demokratik bir kamu düzeni inşa etmeye yöneliktir. İster üniversite diplomamın iptali olsun, isterse beni rüşvet, organize suç veya terörizmle ilişkilendirmeye çalışan asılsız suçlamalar olsun, bu yargı tacizi kampanyası beni yıldırmayacaktır. Bunlar adalet değil, baskı eylemleridir.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz