Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen gurbetçi futbolcu İlkay Gündoğan'ın transfer konusu gündemde konuşulmaya devam ediyor.
TÜRKİYE'YE GELİYOR
Yıldız futbolcunun Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları gündemdeyken, İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Gündoğan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Sara Gündoğan, eşi İlkay Gündoğan ve çocuklarının yer aldığı uçaktan fotoğraf paylaşarak Türkiye'ye doğru yola çıktıklarını ifade etti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...