Turk Time
DOLAR
47,7111 %0.18
EURO
55,1881 %0.32
ALTIN
6660,5450 %2.59
BIST-100
13779,39 %-0.14
PETROL
81,4900 %-1.56
BONO
41,3000 %-0.55
ISTANBUL
BUGÜN
24/31°
ISTANBUL
YARIN
25/30°

Genç muhabirin acı ölümü!

Elazığ'da 25 yaşındaki Semra Demirelli, erkek arkadaşı tarafından tabancayla vurularak yaşamını yitirdi.

  • Son Güncelleme:
Genç muhabirin acı ölümü!

Abdullahpaşa Mahallesi 263'üncü Sokak'ta oturan Semra Demirelli, erkek arkadaşının silahlı saldırısına uğradı.

TABANCAYLA ATEŞ ETTİ
Vahap Selim Çetin (26), yerel televizyonda muhabir olan kız arkadaşı Semra Demirelli'nin evine gitti. Demirelli'nin annesinin de evde olduğu sırada ikili arasında iddiaya göre 'kıskançlık' meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Bu sırada Vahap Selim Çetin, yanında getirdiği tabancayla Semra Demirelli'ye ateş etti.

Ensesinden vurulan Demirelli ağır yaralanırken, şüpheli kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinden kaçan Vahap Selim Çetin de Akçakiraz beldesinde tabancasını başına dayayarak ateş etti.

49 GÜN SONRA GELEN ÖLÜM
Ağır yaralanan Çetin, kaldırıldığı Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Semra Demirelli de 49 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Demirelli’nin cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz