Turk Time
DOLAR
47,9286 %0.04
EURO
55,9903 %0.89
ALTIN
6895,6420 %3.28
BIST-100
14458,98 %2.34
PETROL
89,9900 %-0.16
BONO
40,8700 %-0.22
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/31°

Galatasaray zirvede yalnız kaldı: Puan farkı 7'ye çıktı

Galatasaray, Süper Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Başakşehir’i 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazanarak liderlik koltuğundaki farkı 7 puana çıkardı.

  • Son Güncelleme:
Galatasaray zirvede yalnız kaldı: Puan farkı 7'ye çıktı

Galatasaray, Süper Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Başakşehir’i 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazanarak liderlik koltuğundaki farkı 7 puana çıkardı.

RAMS Park’ta oynanan karşılaşmada Galatasaray’a galibiyeti getiren goller 57. dakikada Wilfried Singo, 66. dakikada Victor Osimhen ve 85. dakikada Renato Nhaga’dan geldi.

FARK 7'YE ÇIKTI

Bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini üç maça çıkaran sarı-kırmızılılar, 26 hafta sonunda 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 64 puana ulaştı. Galatasaray, ligin bitimine 8 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7’ye yükseltti.

BAŞAKŞEHİR 10 KİŞİ KALDI

Karşılaşmada Başakşehir 56. dakikada 10 kişi kaldı. İlk 11’de maça başlayan Festy Ebosele, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Eksik kalan rakibi karşısında oyunun kontrolünü tamamen eline alan Galatasaray, bulduğu gollerle sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı.

OKAN BURUK CEZASI NEDENİYLE KULÜBEDE YER ALMADI

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, Beşiktaş ile oynanan derbide gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve Başakşehir karşısında takımının başında yer alamadı.

Sarı-kırmızılı ekibi bu maçta yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu yönetti.

KAPTANLIK BANDI YUNUS AKGÜN’DEYDİ

Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcu Yunus Akgün, karşılaşmaya kaptanlık bandıyla çıktı. Abdülkerim Bardakcı’nın cezalı olması ve Mauro Icardi’nin ilk 11’de başlamaması nedeniyle kaptanlık görevi Yunus Akgün’e verildi.

Genç oyuncu ayrıca beş resmi maçın ardından ilk kez başlangıç kadrosunda yer aldı.

SIRADAKİ RAKİP LIVERPOOL

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında 18 Mart Çarşamba günü deplasmanda Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir ise ligde bir sonraki haftada sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz