Turk Time
DOLAR
47,9313 %0.04
EURO
55,5245 %0.05
ALTIN
6682,7750 %0.09
BIST-100
14127,98 %-0.03
PETROL
90,1300 %0.39
BONO
40,9600 %0.24
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/31°

Filler turisti öldürdü

Güney Afrika'nın Pilanesberg Milli Parkı'nda hayvanların fotoğrafını yakından çekmek için aracından inen İspanyol bir turist, fil sürüsü tarafından ezilerek hayatını kaybetti.

  • Son Güncelleme:
Filler turisti öldürdü

İspanyol medyası, turistin Zaragoza'dan 43 yaşındaki Carlos Luna olduğunu duyurdu.

Pilanesberg, Güney Afrika'nın dördüncü büyük parkı ve popüler bir turist destinasyonu. Ayrıca 7 binden fazla hayvana ev sahipliği yapıyor.

Polis, parkta gezinen adamın, aracı durdurup indiğini ve fotoğraf çekmek için fillere yaklaştığını, ardından sürü tarafından saldırıya uğrayıp öldürüldüğünü söyledi.

Eyaletin turizm kurulu yaptığı açıklamada, İspanyol vatandaşının fillere yaklaşmadan önce yol arkadaşlarının ve olay yerinde bulunan iki araçtaki diğer yolcuların uyarılarını dikkate almadığını söyledi.

FİLLER YOLDAN UZAKTA BESLENİYORDU
Kurul, "Yetişkin bir fil dişi adama doğru koştu, adam kaçtı ama ne yazık ki fil tarfından ezilmekten kurtulamadı. Daha sonra tüm sürü, diğer file katıldı ve adam ezilerek hayatını kaybetti" açıklaması yaptı.

Fillerin daha sonra olay yerinden ayrıldığı ve kimseye saldırmadığı da belirtildi. (CNN INTERNATIONAL) 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz