Evinde kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede entübe edilen 59 yaşındaki Fatih Ürek'in durumu ciddiyetini koruyor.
Yaklaşık 20 dakikalık mücadele ile kalbi yeniden çalıştırılan Ürek'e stent takıldığı ve kalple ilgili sorunun kontrol altına alındığı belirtilmişti.
Ancak uzun süren CPR sürecinde beynine yeterli oksijen gidip gitmediğinin net olarak bilinmemesi nedeniyle doktorlar tarafından uyutulmasına karar verilmişti. Başlangıçta birkaç gün sürmesi öngörülen bu süreç, yaklaşık üç ayı buldu.

İDDİALAR ENDİŞELENDİRMİŞTİ
15 Ekim'den bu yana yoğun bakımda tedavisi süren Ürek için sosyal medyada yayılan "öldü" iddiaları dün gece saatlerinde sevenlerini endişelendirmişti.
AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Söz konusu iddialar, Fatih Ürek'in menajeri tarafından daha önce defalarca yalanlanırken, ünlü şarkıcının son sağlık durumuna ilişkin açıklama bu kez avukatı Berrin Ayata'dan geldi.

"KISMİ OLARAK OLUMLU İLERLEMEKTE"
Ayata, sürecin hekimler tarafından titizlikle takip edildiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
"Geçirdiği talihsiz kalp krizi sonrası yoğun bakıma alınan Fatih Ürek için tüm tıbbi prosedürler eksiksiz şekilde uygulanmaktadır. Süreç kısmi olarak olumlu yönde ilerlemektedir. Manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz"

Hastaneden gelen bilgilerde tüm tıbbi prosedürlerin eksiksiz uygulandığı belirtilirken, sanatçının durumunun "kısmi olarak olumlu" yönde seyrettiği kamuoyuna duyurulmuş oldu. Kaynak / Tv100
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |