Turk Time
DOLAR
48,6167 %0.19
EURO
56,3710 %0.08
ALTIN
6777,3410 %-0.11
BIST-100
14467,25 %0.51
PETROL
104,4200 %2.64
BONO
39,8900 %0.33
ISTANBUL
BUGÜN
19/24°
ISTANBUL
YARIN
19/23°

Espressolab sosyal medya hesabını kapattı

Kahve zinciri Espressolab, tartışmalar sürerken sosyal medya platformu X’teki resmi hesabını kapatma kararı aldı.

  • Son Güncelleme:
Espressolab sosyal medya hesabını kapattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla başlatılan boykot kampanyasında adı geçen firmalardan biri olan kahve zinciri Espressolab, sosyal medya platformu X’teki resmi hesabını kapattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP lideri Özgür Özel, 24 Mart’ta Saraçhane’de düzenlenen protestoda bazı şirketlerin tutumunu eleştirerek isim vermişti. Bu kapsamda Espressolab, Demirören Grubu, Ülker ve ETS gibi markalar kamuoyuna açıklanan boykot listesinde yer almıştı.

Özel, Saraçhane Meydanı’ndaki konuşmasında, “Hangisini içerseniz için ama bunu sakın Espressolab’den içmeyin! Bunlar güya kampüsleri ele geçirecekmiş… Kampüste Espressolab’e uğramayacağız, kahvesini içmeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Tartışmaların ardından Espressolab’in X (eski adıyla Twitter) platformundaki resmi hesabı, kullanıcı adı @espressolabtr ile artık erişime kapalı. Hesabı aratan kullanıcılar “Böyle bir hesap yok” uyarısıyla karşılaşıyor.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz