Turk Time
DOLAR
47,5750 %0.1
EURO
54,8833 %0.06
ALTIN
6246,4830 %0.24
BIST-100
13687,93 %2.07
PETROL
79,2500 %1.06
BONO
41,4100 %-0.79
ISTANBUL
BUGÜN
25/29°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

En-Nesyri yerine Fenerbahçe'den yılın ilk bombası

Fenerbahçe'nin Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'ye gelen tekliflerin ardından sarı-lacivertli kulübün forvet mevkiisi için alternatif isimleri gündemine aldığı belirtildi.

  • Son Güncelleme:
En-Nesyri yerine Fenerbahçe'den yılın ilk bombası

Fenerbahçe ara transfer döneminde Youssef En-Nesyri ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırabilir. Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli (19.5 milyon euro) transferi olan Faslı forvet, Al-Nassr'ın kıskacında.

Al-Nassr'ın En-Nesyri için yaptığı 35 milyon euroluk teklifi reddeden Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibinden 40 milyon euro istedi. Sarı-lacivertliler transfer bedelinin yüzde 10'unu ise Sevilla'ya verecek.

Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri'nin olası ayrılığına karşı alternatif isimleri belirledi. Sarı-lacivertlilerin gündemine, transferine 95 milyon euro ödenen forvet de girdi.

Hürriyet'in haberine göre o isim Kolo Muani. Galatasaray'ın da listesinde olan yıldız futbolcu, kulübede kaldığı için PSG'den ayrılmak istiyor.

Kolo Muani'nin yanı sıra Fenerbahçe'nin diğer forvet adayları ise haberde şöyle sıralandı.

Roberto Firmino

Vedat Muriqi (NTV Spor)

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz