Ebru Yaşar 'Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı' ödülünü aldı: Her ödül heveslendiriyor
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) tarafından düzenlenen 17. İletişim Ödülleri'nde, Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, 'Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı' ödülünü aldı. Ebru Yaşar, "Her ödül bizi çok heyecanlandırıyor ve heveslendiriyor." ifadelerini kullandı.
- Son Güncelleme:

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin bu yıl 17'ncisi düzenlenen İletişim Ödülleri’nde öğrencilerin oylarıyla "Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı” ödülü aldı.
Başarılı sanatçı ödül için öğrencilere sahneden teşekkür ederken, “Üniversite yılları çok güzel. Aslında okul yılları tamamen hepsi çok güzel. Belki zor zamanlar geçiyoruz. Okulda bir an evvel bitsin bu günler geçsin diye sıkça içimizden geçiriyoruz. Ama ben de bu yollardan geçmiş bir arkadaşınız olarak lütfen tadını çıkarın derim. Sonra bugünler geri dönmüyor. Hepinize başarılar diliyorum. Hepiniz inşallah istediğiniz mesleği, sevdiğiniz mesleği gönül rahatlığı ile yaparsınız. Sizleri seviyorum teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"YILIN KADIN ŞARKICISI ÖDÜLÜNÜ ALDIM"
Ebru Yaşar ödül töreni sonrası gençlerden ödül almanın mutluluğu ile kameralar karşısına geçerken, “İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederim. Genç arkadaşlarım bu ödüle layık görmüşler. Yılın Kadın Şarkıcısı ödülünü aldım. Tabii ki mutluyum. Her ödül bizi çok heyecanlandırıyor ve heveslendiriyor. Tekrar tekrar güzel duygular. Genç arkadaşların güzel enerjilerini görmek çok güzel" ifadelerini kullandı.
"BİRAZ DİNLENMEK İSTEDİM"
Her şarkısıyla yeni bir rekora imza atan başarılı sanatçı hayranlarının yeni şarkı beklentileri için, “Biraz ara verdim açıkçası, hem normal konser yoğunluğu oldu. Birazcık dinlenmekte istedim. Dinlendirmek de istedim. Yeni şarkılarda inşallah sürpriz ile gelir” dedi.
RAMAZAN'DA SAHNE ALMAYACAK
Sahnelerine ramazan ayı dolayısıyla ara verdiğini duyuran Ebru Yaşar, “Ramazan’da çalışmıyorum. O bir ritüelimiz oldu. Kendimize ayırdığımız bir ay. Bütün herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR
Hem ykcıyım hem yaşarcı ismailebruykk olarak da diloşcuk olarak da bilinirim bütün cümle alem duysun queen yeni şarkıyı üstümüze sal artık aynı şeyi yk içinde söylüyorum ikisinin yeni şarkı çıkaracağı gün benim heyecanlanmam demektir ebrunun ve ismailin bütün fanlarını seviyorum sizlerde seviliyorsunuz Gürdal Karagöz ikisini çok seviyorum diye beni çok kıskanmış zavallı ikisinin posterini odama asacagim
İsmail YKnın ve senin büyük hayranın olduğum için kendime çok çok teşekkür ediyorum queen Paşabayırdan sevgiler selamlar bugün de anılara dalarım belki
Paşabayırdan selamlar sevgiler queen im yeni albüm bu sene çıkacaktı hani
Bu sene album bekliyorum Queen
Bu yıl da çoğunlukla seni dinlemeye geçen yıl olduğu gibi devam edeceğim Cumartesi günü en çok seviyorum seni şarkınızı dinledim
Yeni sarkı gelsin artık queen bekliyorum bu kadar fazla ara verme senin en büyük hayranınım her ay bir şarkını viral yapıyorum bu şubattaki şarkım Yine çalıyor''du bu ay ise En güzel yenilgim düşünüyorum