Dursun Özbek'ten Batshuayi sözleri: Galatasaray için İstanbul'a geliyor...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz iki sezonu Fenerbahçe'de geçiren Michy Batshuayi ile ilgili açıklama yapılacağını belirterek, "Yarın (bugün) sabahı bekleyin. Onunla ilgili de bilgi alıp size vereceğiz" ifadelerini kullandı.
- Son Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
BATSHUAYİ AÇIKLAMASI
Dursun Özbek, bir gazetecinin Batshuayi sorusu üzerine, "Yarın (bugün) sabahı bekleyin. Onunla ilgili de bilgi alıp size vereceğiz" ifadelerini kullandı.
BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Belçikalı golcünün Galatasaray için bugün saat 12.00'de İstanbul'a geleceğini duyurdu.
Sabuncuoğlu, "Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi bugün saat 12.00'de İstanbul Havalimanı'nda olacak" dedi.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...