Toros Dağları'nın zirvesinde kurulu 2 bin 635 rakımlı Davraz Kayak Merkezi'ni, yabancı turistlerin yanı sıra Türkler de ilgi gösteriyor. Eğirdir Gölü manzaralı merkezde, yarıyıl tatilinde de hareketlilik devam ediyor.

Merkezde geniş pistler ve telesiyej sistemi sayesinde ziyaretçiler rahat bir kış sporu deneyimi yaşayabiliyor. Her seviyeden kayak ve snowboard tutkununa hitap eden Davraz, aileler için ayrılmış kızak alanlarıyla çocukların güvenle eğlenmesine olanak sağlıyor. Kayak merkezi, otel ve sosyal tesisleriyle de günübirlik ziyaretlerin yanı sıra konaklamalı tatiller tarafından da tercih ediliyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...