E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Orta Doğu şu anda kaynıyor ve bu siyonist İsrail, malum yüzlerce, binlerce insanı katletti. İnşallah bunun bedelini de ödeyeceğinden hiç şüphem yok." dedi.

20.03.2026 - 09:32
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesindeki konutundan çıkarak Güneysu Merkez Camisi'ne geçti. Camiye girerken vatandaşları selamlayan Erdoğan, buradakilerle sohbet etti.

Rize Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı bayram namazında, Erdoğan vatandaşlarla saf tuttu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından Çakmakçı'nın irat ettiği hutbeyi dinledi.

Sonrasında, cemaate hitap eden Erdoğan,"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Bayramı'nı bugün icra edilen hutbe ve namaz ile geride bıraktık. Rabb'im nice ramazan bayramlarına bizleri kavuştursun. Rabb'im yar, yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

Baba ocağında açılışını yapacakları Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesinin Güneysu ilçesi ve Rize'ye hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"İSLAM ÇOK CİDDİ SIKINTILAR İÇİNDE"

"Çok bereketli bir ramazanı şerifi geride bıraktık ama alemi İslam çok ciddi sıkıntılar içerisinde. Malum Orta Doğu kaynıyor. Sürekli şehitler, gaziler veriyoruz. Rabb'im en kısa zamanda siyonistlerin musibetinden bizleri korusun, muhafaza eylesin. İsrail'i 'Kahhar' ismi şerifi hürmetine, kahru perişan eylesin. Tabii bütün bunlarla birlikte hocamızın duasında da ifade ettiği gibi duruşumuz çok önemli. Müslümanların duruşu çok önemli. Bunlar kuru kuruya laflarla olmuyor. İbadetlerimiz, bu noktada gayretlerimiz Rabb'imize en kısa yoldan ulaşacak olanlardır. Biz, Müslümanlardan bunu bekliyoruz. Alem-i İslam'ın ittihadına, birliğine, beraberliğine Rabb'im bizleri kavuştursun. Siz değerli kardeşlerimin birliğini, beraberliğini daim eylesin. Kardeşliğimizin gereğini yerine getirelim, bundan taviz vermeyelim çünkü biz kardeşiz. Bu vesileyle tekrar Ramazan Bayramı'mızı tebrik ediyorum. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun."

"SİYONİST İSRAİL BİNLERCE İNSANI KATLETTİ"

Cami çıkışında kendisini bekleyen çocuklara bayram harçlığı ve oyuncak veren Erdoğan, vatandaşlara simit ikram etti.

Gazetecilerle de bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bıraktık ve bugün Ramazan Bayramı'yla müşerref olduk. Rabb'im Ramazan Bayramı'nın tüm alemi İslam için bir kurtuluşa, bir dirilişe vesile olmasını bizlere nasip eylesin. Ülkemizde de birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ayrıca bir vesilesi kılsın. Orta Doğu şu anda kaynıyor ve bu siyonist İsrail, malum yüzlerce, binlerce insanı katletti. İnşallah bunun bedelini de ödeyeceğinden hiç şüphem yok. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Ramazan Bayramı'nı da ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile kılsın."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halit Yerebakan, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer de bayram namazını Güneysu Merkez Camisi'nde kıldı.

ETİKETLER:
bayram , ramazan bayramı ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaşar Güler: "Türkiye her türlü gelişmeye karşı gerekli tedbirleri alıyor"
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Orta Doğu’da devam eden çatışmalara ...
Erdoğan, Şahbaz Şerif ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile ...
Hakan Fidan: "Savaşın sorumlusu İsrail"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret kapsamında gittiği Doha’da ...
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi operasyonunda serbest bırakılan 3 kişi yeniden tutuklandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ...
Akın Gürlek Ekmek Teknesi dizisinde oynadığını açıkladı
Mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Adalet Bakanı Akın Gürlek, üniversite ...
Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi milletin barış mevsimidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye' hedefi Türk milletinin ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı video mesajda, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.
Bakan Fidan'dan kritik ziyaret
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Katar'a ziyaret düzenleyeceği bildirildi.
AK Partili Yayman: Adalet Bakanımızın yanındayız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, CHP'nin Bakan Gürlek ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fransa
tff
Gökhan Töre
Acun Ilıcalı
Tehdit
Ahmet Kural
seçim
PETROL
İlker İnanoğlu