Binlerce litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan bir operasyon haberi daha geldi. Yapılan "Çengel-7" operasyonları ile 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildi.
- Son Güncelleme:

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; il emniyet müdürlükleri ve il jandarma komutanlıkları KOM şube müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu Antalya, Muğla, Ankara, Denizli, Amasya, Aydın, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Manisa, Kars, Trabzon, Mersin, İzmir, Gaziantep, Balıkesir, Ağrı, Isparta, Bayburt, Bartın, Uşak, Erzincan, Niğde, Sivas, Kırıkkale ve Şırnak'ta kaçak ve sahte alkol üretimi yapanlara yönelik "Çengel-7" operasyonları düzenlendiğini belirtti.
Son 1 hafta içinde yapılan operasyonlarda 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildi?ği bilgisini veren Yerlikaya, kaçak/sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen 50 şüphelinin yakalandığını kaydetti.
Bakan Yerlikaya, "Vatandaşımızın can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üretimi yapanlara karşı da operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullanarak, operasyonları gerçekleştiren jandarma ve emniyet güçlerini tebrik etti.
2??6?? ilde son 1 hafta içinde Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen "ÇENGEL-7" operasyonlarında 3?? Bin 6??2??6?? Litre Kaçak/Sahte Alkol ele geçirildi??
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) July 16, 2024
Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yaptığı tespit edilen 5??0?? şüpheli yakalandı??
Vatandaşımızın can güvenliği ve… pic.twitter.com/Apd15isPvk

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...