Belçika'da TFF heyetine pasaport engeli
UEFA Uluslar A Ligi'nde Belçika'ya konuk olacak A Milli Takım kafilesindeki TFF heyetine pasaport kontrolünde zorluk çıkarılması nedeniyle Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın basın toplantısı gecikti.
- Son Güncelleme:

UEFA Uluslar A Ligi'nin 3. maçında Belçika ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım kafilesinde dikkat çeken bir olay yaşandı.
BELÇİKA POLİSİ HAVALİMANINDA ZORLUK ÇIKARDI
Belçika'ya ulaşan TFF heyetine pasaport kontrolü sırasında zorluk çıkarıldı. Yaşanan sorun nedeniyle teknik direktör Vincenzo Montella'nın saat 19.45'te başlaması gereken basın toplantısı da gecikti.
GÜVENLİK GÜÇLERİ SÜRECİ UZATTI
Heyetin pasaport kontrolünde bekletildiğini aktaran HT Spor muhabiri Oğuzhan Genç, "TFF heyeti hala pasaport kontrolünde. Belçika güvenlik güçleri orada bir sorun çıkarmış durumda; bu nedenle bir gecikme yaşanıyor. Yöneticiler ve TFF kafilesi şu anda halen havalimanında bekliyor." ifadelerini kullandı.
Havalimanındaki bekleyiş sürerken saha içine odaklanan milli takımda Belçika - Türkiye mücadelesi yarın saat 21.45'te oynanacak.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...