Başbakan Tayyip Erdoğan:
Gezi Parkı’nda açık hava tiyatrosu kurulduğunu söyleyen Erdoğan, “Perde arkasını gizlediler. Perdenin önü başka, arkası başka. Önde samimi gençler, arkada illegal örgütler var” dedi.
- Son Güncelleme:

Gezi Parkı’nda açık hava tiyatrosu kurulduğunu söyleyen Erdoğan, “Perde arkasını gizlediler. Perdenin önü başka, arkası başka. Önde samimi gençler, arkada illegal örgütler var” dedi.

YORUMLAR
Kuru fasulye yasaklansın ,heryer gaz kokuyorbe...
polisin hakkıdır deyip,fakat böyle bölücülük?ve polisi'de şımartmak,felakettir.ya kocaman Adamlar fakat Nah kalite.Türkiye'nin kaderi böyle Türban imza gericilik hizmeti çok Ayıp hainler.
ya bu Türbancı molla liderler'de Nah kalite,fakat iran oluyoruz? hainler.
her haberede bu resmi gosteren arkadas hangi partiye oy veriyor acaba? AK parti dusmani oldugu kesin
Biber gazi polisin HAKKIYSA, demokratik eylemler icin sokaga cikanlarin biber gazina karsi her türlü savunma yapmasi da vatandasin HAKKI! Niye homurdanip vandal diyorsun o halde bu insanlara?
Tamam hakkıda,insafında bir ölçüsü var ama o kadar gaz atıldı millet yine yılmadı kaçmadı ve korku duvarını aştı..İşiniz artık çok zor sayın başbakan.
O zaman su sorulari soruyorum: 1-O eylemlerde KAC kisi öldü? 2-O olaylarda KAC kisinin gözü oyulup KÖR edildi? 3-O olaylarda bizdeki gibi 7000(yedi bin!) KISI yaralandi mi? 4-O olaylarda o ülkenin basbakanlari olaylara "illa beni dedigim olacak" deyip ORTAK oldu mu? Ey Tayyip! Senin DENEMEYE YELTENDIGIN sey, MILLETI POLI ILE SINDIRMEKTI! Ama senin deyiminle AYYAS genclik sana UNUTAMAYACAGIN bire DERS verdi ve HADDINI BILDIRDI! Umarim gereken mesaji almisindir!...
Gezi Parkı eylemini yapanlar iyi niyetli değiller,o eyleme katılanları yüzde yirmisi cami avlusuna bırakılanlar,yüzde yirmisi haydut,terör örgüt elemanları,yüzde yirmisi ne olduğunu bilmeden kuru gürültüye macera olsun diye katılanlar diğerleri de hükümete karşı oh olsun deyip katılanlar ile sadece neler olduğunu seyretmek için katılanlardır.
Doktor, bu hastaya artık rapor da vermez(!)