E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Bakan Tunç'tan Özgür Özel'e tepki: Bu millet unutmadı 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Özgür Özel'in Venezuela açıklamasına tepki gösterdi. Özel, "Maalesef ülkemiz muhalefetinin böyle bir şanssızlığı var. Keşke daha yapıcı daha düzeyli ve sürekli proje üreten ön alan ön açan ve yapıcı bir muhalefet anlayışı keşke olsa." dedi.  

10.01.2026 - 12:19
Bakan Tunç tan Özgür Özel e tepki: Bu millet unutmadı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Özgür Özel'in Venezuela açıklamasına tepki göstererek, "Bu millet darbenin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bu millet 15 Temmuz hain darbe girişimini de unutmadı." dedi.

Bakan Tunç'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Eleştiriler engelleme, karşı çıkma, sadece karalama ve hakaret siyaseti anlamında olursa ülkemize bir faydası olmaz. İftiraların, mesnetsiz ithamların, çirkin yakıştırmaların, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik meşruiyet tartışmalarının hiçbir geçerliliği söz konusu değil. Sayın Cumhurbaşkanımız meşruiyetini Cumhur ittifakı ve AK Parti, meşruiyetini milletten alır. Ve meşruiyetten alarak millete hizmet ettiği için çeyrek asırdır da millet vazgeçmemiştir. Ve bundan sonra da millet vazgeçmeyecek.

Biz meşruiyeti yabancılarda dış ülkelerde, ülkemizi şikayet ederek aramayız. Maalesef ülkemiz muhalefetinin böyle bir şanssızlığı var. Keşke daha yapıcı daha düzeyli ve sürekli proje üreten ön alan ön açan ve yapıcı bir muhalefet anlayışı keşke olsa. 

Bugün Türkiye'de devam etmekte olan yargı süreçlerini özellikle eleştirirken yargı mensuplarımıza yönelik karalayıcı tehdit edici onlara hakaret edici cümleleri maalesef görüyoruz, milletimiz de ibretle izliyor. 

Özellikle devam eden yolsuzluktan hesap soran hırsızlıktan arsızlıktan hesap soran yargı soruşturmalarını ve kovuşturmalarını bir darbe gibi nitelendirenler var. Bu millet darbenin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bu millet 27 Mayıs Darbesi'nin Hürriyet ve Anayasa Bayramı olarak kutlatan zihniyeti de unutmadı, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını Milli Birlik ve Dayanışma Günü olarak bir bayram olarak demokrasi günü olarak kutlatmakta olan zihniyeti de hiçbir zaman unutmaz.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN "ERDOĞAN KORKTU" İDDİASI
CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tutuklu İmamoğlu'ndan korktuğunu iddia ederek, "Bir tane Ekrem Başkan'dan korkan gözü dönmüş, engel oluyor diye Ekrem Başkan aday olamıyorsa millet onu görsün önce." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan Maduro mesajı: Bize teklif gelmedi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin Venezuela'ya operasyonu hakkında ...
Bülent Arınç, AK Parti'ye geçen vekile ateş püskürdü
CHP'den baskı sonrası ayrılan Hasan Ufuk Çakır, rozet törenin ardından ...
Bülent Arınç'tan, Ak Parti'ye geçen Çakır'a
Ak Parti'li Bülent Arınç, CHP’den istifa ederek Ak Parti'ye geçen Mersin ...
 
Bakan Fidan: "SDG PKK'yla aynı özelliği taşıyor, güç tehdidi olmadan diyalog mümkün değil"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Halep’te paralel yapıların ortadan kaldırılacağını ...
Rıza Akpolat ikinci kez tutuklandı
Tutuklu eski Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat hakkında yürütülen ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Netanyahu denen Firavun zihniyeti çağrılara kulak asmıyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12. Necip Fazıl Ödülleri Programı’nda ...
 
İmamoğlu hakkında yeni karar
ilivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ...
Bakan Fidan ve Bakan Güler'den Suriye hükümetine destek
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, SDG’nin 10 Mart mutabakatı kapsamında üzerine ...
Özgür Özel'den emekli maaşı tepkisi: Geçim yoksa seçim var
En düşük emekli aylığının açıklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
Haber
Ahmet Kural
Çankaya
Murat Yıldırım
Zlatan Ibrahimoviç
survivor
TBMM
Borussia Dortmund