Turk Time
DOLAR
48,7713 %0.08
EURO
56,0537 %-0.08
ALTIN
6865,8860 %0.94
BIST-100
13284,42 %-1.67
PETROL
99,7200 %-0.86
BONO
40,1100 %-1.23
ISTANBUL
BUGÜN
18/25°
ISTANBUL
YARIN
18/25°

Babacan'dan Bahçeli'ye telefon

DEVA Partisi lideri Babacan bugün geçtiğimiz haftalarda kalbinden operasyon geçiren Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi geçekleştirdi.

  • Son Güncelleme:
Babacan'dan Bahçeli'ye telefon

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Babacan, kısa süre önce ameliyat geçiren Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, kendisine acil şifalar diledi.

Görüşmede, iki lider, terör örgütü PKK’nın silah bırakması ve kendini feshetmesi yönündeki çağrı hakkında da kısa bir değerlendirme yaptı. Babacan ve Bahçeli, bu sürecin Türkiye’nin güvenliği açısından taşıdığı önemi ele aldı.

Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde bir operasyon geçirmiş ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı. MHP liderinin katkılarıyla gündeme gelen PKK’nın tamamen silahsızlanması yönündeki çağrı, siyasette geniş yankı uyandırmıştı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz