Turk Time
DOLAR
48,0206 %0.24
EURO
56,1209 %-0.14
ALTIN
7107,3890 %2.12
BIST-100
14514,82 %0.82
PETROL
92,3700 %0.74
BONO
40,8500 %0
ISTANBUL
BUGÜN
22/31°
ISTANBUL
YARIN
23/31°

Alperen, Durant ile kimyalarından memnun

ABD Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli sporcu Alperen Şengün, takım arkadaşı Kevin Durant ile "iyi bir kimya yakaladıklarını" ve bunun daha da iyiye gideceğini söyledi.

  • Son Güncelleme:
Alperen, Durant ile kimyalarından memnun

NBA'de 117-113 kazandıkları Orlando Magic maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Alperen Şengün, kariyerinde 15 kez All-Star seçilen ve bu yaz takasla Rockets'a gelen 37 yaşındaki Kevin Durant ile çok iyi iletişimlerinin olduğunu kaydetti.

Kevin Durant ile maç sırasında ve sonrasında sürekli konuştuklarını belirten milli oyuncu, "Birbirimize çok güveniyoruz. Bu takımın neler yapabileceklerinin farkındayız. Her şey yolunda, daha da iyiye gidecek. Daha 12 maç oynadık. İlişkimiz zaten harika ama aramızdaki kimya daha da iyiye gidecek." diye konuştu.

Kevin Durant ile oynamanın çok eğlenceli olduğunu aktaran Alperen, "Çok genç oyuncumuz olduğunu biliyor. Sahaya çıkıyor ve sadece maçı kazanmak istiyor. Kötü gittiğinde kenara bile bakmak istemiyor. Onu takımımızda görmek harika." dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz