Turk Time
DOLAR
47,5166 %0.18
EURO
54,8508 %0.12
ALTIN
6175,3710 %-1.31
BIST-100
13458,10 %1.24
PETROL
89,1200 %2.54
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
22/26°
ISTANBUL
YARIN
23/29°

Akaryakıt fişine "Putin" yazdı, işinden oldu

Bursa’da bir akaryakıt çalışanı, okuyamadığı Rus plakası yerine fişe "Putin" yazınca sosyal medyada gündem oldu.

  • Son Güncelleme:
Akaryakıt fişine 'Putin' yazdı, işinden oldu

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda görev yapan Seyithan Alay, yoğunluk sırasında okumakta güçlük çektiği yabancı plakalı aracın fişine plaka yerine "Putin" yazdı.

İddiaya göre başındaki yoğunluğu atlatmaya çalışan Alay, plakanın karmaşık olması nedeniyle bilgileri net şekilde okuyamadı. Bunun üzerine işlemi geciktirmemek adına fişe "Putin" yazarak sisteme giriş yaptı.

Araçta bulunan Rus vatandaşlar ise durumu fark edince kahkahalar eşliğinde o anları cep telefonuyla kaydetti.

Görüntüler, sosyal medyada gündem olunca, benzin istasyonu yönetimi 8 aydır çalışan çalışanın işine son verdi.

Alay, fişe "Putin" yazmasının nedenini "Tamamen yoğunluktan kaynaklı bir durumdu. Kötü bir niyetim yoktu." diyerek açıkladı. Buna rağmen beni çağırıp işten çıkardılar. Çok şaşırdım" dedi.

Alay'ın işten çıkarılması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz