Turk Time
DOLAR
47,5244 %0.2
EURO
54,7400 %-0.08
ALTIN
6176,4050 %-1.3
BIST-100
13458,10 %1.24
PETROL
87,3700 %0.53
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
22/27°
ISTANBUL
YARIN
22/28°

Ahmet Türk'ten Öcalan açıklaması: İki isim verdi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, İlke TV’den Mizgin Aksu’nun sorularını yanıtladı. Ahmet Türk, "İşgal edilmiş bir Suriye’de Kürtler neyin barışını sağlayacak" dedi.

  • Son Güncelleme:
Ahmet Türk'ten Öcalan açıklaması: İki isim verdi

Yerine kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, İlke TV’den Mizgin Aksu’nun sorularını yanıtladı.

Suriye’deki gelişmelere değinen Türk, Türkiye’nin Kürtlere yönelik politikalarını eleştirdi.

“BARIŞTAN SÖZ ETMEK İMKANSIZ HALE GELİR”
Türk, “Suriye’deki Kürtlere saldırarak içeride barışı sağlayamazsınız. Türkiye, Kürtlere karşı bir düşmanlığı sürdürdüğü takdirde barıştan söz etmek imkansız hale gelir. İşgal edilmiş bir Suriye’de Kürtler neyin barışını sağlayacak” diye sordu.

İKİ İSİM VERDİ
PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile bir görüşmenin olacağını düşündüğünü de belirten Türk, “Sayın Buldan’la Sayın Sırrı Süreyya Önder’in ilk görüşmeye gitme ihtimalleri daha yüksek” dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz