Turk Time
DOLAR
47,5762 %0.1
EURO
54,9339 %0.16
ALTIN
6359,0660 %2.05
BIST-100
13604,33 %-0.61
PETROL
80,1800 %2.24
BONO
41,6100 %0.48
ISTANBUL
BUGÜN
24/32°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Adana'da peş peşe korkutan deprem

Adana'nın Kozan ilçesinde birer dakika arayla 4,6, 4,5 ve 4 büyüklüklerinde depremler meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen depremden kaynaklı olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.

  • Son Güncelleme:
Adana'da peş peşe korkutan deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, Adana'nın Kozan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 05.32'de gerçekleşen depremin derinliği 7,6 kilometre olarak kaydedildi.

4,6 büyüklüğündeki depremin ardından birer dakikalık aralıklarla 4,5 ve 4 büyüklüklerinde depremler meydana geldi.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen depremden kaynaklı olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Adana Kozan merkezli 4,6, 4,5 ve 4 büyüklüğünde arka arkaya 3 deprem meydana gelmiştir. Civar illerden de hissedilen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

KOZAN KAYMAKAMI: BİZE ULAŞAN OLUMSUZLUK YOK
Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü yaptığı açıklamada, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Arslanköylü, "Bize ulaşan bir olumsuzluk yok. Apartmanda yaşayan vatandaşlarımız tedbir amaçlı evlerinden çıkmışlar. Hepimize geçmiş olsun." dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz