Turk Time
DOLAR
47,6999 %0.16
EURO
55,0185 %0.01
ALTIN
6509,4060 %0.26
BIST-100
13798,82 %0.7
PETROL
82,2800 %-0.6
BONO
41,5300 %-0.02
ISTANBUL
BUGÜN
24/31°
ISTANBUL
YARIN
24/31°

AK Parti'nin çalışma kampı sona erdi

AK Parti 3 gün süren 31'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısını Kızılcahamam’da tamamladı.

  • Son Güncelleme:
AK Parti'nin çalışma kampı sona erdi

Bakanlar sunum yaptı, milletvekilleri taleplerini dile getirdi. AK Parti'nin 31'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısında gündem yoğundu.

Kızılcahamam'da AK Parti çalışma kampı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

İlk oturumda Genel Başkan yardımcıları seçim sonuçlarının analizine ilişkin bilgi verdi.
İl il seçim sonuçları değerlendirildi.

Meclis çalışmalarının ele alındığı bölümde Ak Parti grup başkanı Abdullah Güler, üzerinde çalışılan yasa tekliflerinin detaylarını anlattı.

İLK GÜN EKONOMİ, ENERJİ VE TARIM OTURUMLARI DA YAPILDI
Enflasyonla mücadele konusunda hazırlanan yol haritası değerlendirildi. Hazine ve Maliye Bakanı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı alanlarına ilişkin sunum yaptı.

Çalışma kampının ikinci gününde adalet güvenlik ve dış politika sunumları yapıldı kamp programında genel istişare ve değerlendirme toplantısı da vardı.

İKİNCİ GÜN GENEL DEĞERLENDİRME YAPILDI
Son gün geniş katılımlı "Genel istişare ve değerlendirme toplantısı" gerçekleştirildi..

Ak Parti’nin Kızılcahamam çalışma kampı Erdoğan’ın toplantı sonrasında yaptığı konuşmayla sona erdi.

Temmuz ayının ilk haftasında AK Parti, belediye başkanlarının katılımıyla yine Kızılcahamam’da bir çalışma kampı daha yapacak.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz