Turk Time
DOLAR
47,7617 %0
EURO
55,1775 %0.14
ALTIN
6756,7340 %-0.2
BIST-100
14110,14 %2.96
PETROL
87,2400 %-0.63
BONO
41,6000 %-0.07
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/27°

AK Parti'nden o görüntüye tepki: Kınıyoruz ve takipçisiyiz

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, araçlarının camlarına parti logolu kart bırakıp "imtiyaz" sağlamaya çalışanlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

  • Son Güncelleme:
AK Parti'nden o görüntüye tepki: Kınıyoruz ve takipçisiyiz

Trafikte AK Parti logosunu kullanarak "imtiyaz" sağlamaya çalışanlara AK Parti'den sert tepki geldi.

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu vatandaşa tepki gösterdi.

 

 

"KINIYORUZ"

İnan, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kendine ayrıcalık aramak, milletten ayrışmak bizim siyasi duruşumuzla asla bağdaşmaz.

Parti logomuzu kullanarak araç camlarına bırakılan kartlarla kendine imtiyaz yaratmaya çalışanların bu eylemlerini AK Parti olarak kınıyoruz ve takipçisiyiz.

Milletimize rahatsızlık veren her konunun bizzat takipçisi olmaya devam edeceğiz. Lütfen bu yetkisiz ve haksız materyallere itibar etmeyiniz."
 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz