Turk Time
DOLAR
47,7579 %0.06
EURO
55,1552 %0.03
ALTIN
6776,0290 %1.07
BIST-100
13918,12 %1.56
PETROL
87,6700 %-0.14
BONO
41,5600 %-0.17
ISTANBUL
BUGÜN
23/32°
ISTANBUL
YARIN
24/30°

7 aylık bebeğin görüntüsü kahretti!

İsrail 7 Ekim'den bu yana katliamlarına devam ediyor. Açlıktan ölen bir çocuğun görüntüleri adeta kan dondurdu.

  • Son Güncelleme:
7 aylık bebeğin görüntüsü kahretti!

İsrail, dünyanın gözü önünde katliamlarına devam ediyor. UAD’nin Gazze ve Refah lehine aldığı karara da aldırış etmeyen Netanyahu, saldırı talimatlarına son vermiyor. Her gün yüzlerce sivilin hayatını kaybettiği Gazze’deki kan donduran görüntülere bir yenisi daha ekleniyor.

BOMBARDIMANDAN KURTULDU AÇLIKTAN ÖLDÜ
Hedef gözetmeden havadan ve karadan vuran İsrail, ‘soykırım bebek katili’ olarak tarihe kazındı. Geçtiğimiz günlerde çadır kente yaptığı yoğun bombardıman sonucu diri diri yanan siviller nedeniyle diplomatlar da dahil milyonlardan sert tepkiler gelmişti. Şimdiyse yine açlıktan ölen bir yetmenin görüntüleri adeta kan dondurdu.

YARDIMLARIN YASAKLANMASI SONUCU BİR BEBEK DAHA AÇLIKTAN ÖLDÜ
İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarının başladığı günlerde dünyaya gelen Fayiz Ebu Ataya adlı bebek, İsrail tarafından sınır kapılarının kapalı tutulması ve kente gıda ile tıbbi yardımların ulaşamaması sonucunda, yetersiz beslenme nedeniyle vefat etti. 7 Aylık bebeğin cenazesi, Deyr Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz