Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Türkiye’nin dört ülkeye yönelik diplomatik temsilcilerinde değişikliğe gidildi.
Buna göre, Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Selçuk Ünal, Belçika Krallığı Büyükelçiliği’ne Görkem Barış Tantekin, Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Esra Toplu ve Hollanda Krallığı Büyükelçiliği’ne ise Fatma Ceren Yazgan atandı.
Yeni atamalarla birlikte Türkiye’nin Avrupa ve Asya’daki diplomatik misyonları yeni isimlere emanet edildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...