E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları - Burç yorumu oku 

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları - Burç yorumu oku Burçlarının günlük yorumlarını merak edenler 21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumlarını araştırıyor. 21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları haberimizde…

20.03.2020 - 13:48
21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları - Burç yorumu oku

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları - Burç yorumu oku Aşk hayatınız nasıl, iş hayatınızda sizlere neler bekliyor? 21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın. İşte 21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları - Burç yorumu oku

21 Mart 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

21 Mart 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız tutkulu ilişkiler sizin sürekli aranacak biri olduğunuz anlamına gelmez siz bu durumu kabullenemeyip ilişkinizi takıntı haline getiriyorsunuz ancak durumu daha da ilerletmeden onu unutmayı. İş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir bunun için itiraz etmeyeceksiniz zira sizin hoşunuza gidecek. Ara sıra da dağınık bir ruh haline giriyor olduğunuzu ve oralardan pek çıkamadığınızı kabul etmelisiniz.

21 Mart 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Son günlerde işinizle göz dolduruyorsunuz. Yaptığınız işlerde başarılı bir performans sergiliyor olmanız gelecek başarınızı da garantiliyor. Sevginizi belirtirken kısır davranmamalısınız. Yoğun iş temponuz yüzünden onu ihmal ediyorsunuz. Sabah saatlerinde giyiminize dikkat edin. Vücut direnciniz düşük olduğu anlar unutmayın.

21 Mart 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

Sessiz çığlıklarını duyurmakta zorluk çekiyorsun kimi zaman. Bazen o kadar yoruluyorsun ki, kendi kabuğuna çekilip kendini gizliyorsun herkesten. Ama şimdi güneş ışıkları senin  istediğin, arzu ettiğin konular için fırsat sunuyor sana. Artık sarf ettiğin emeklerin karşılığını takdir görerek alabilirsin. Daha içten, daha sıcak ve daha özgüvenli bir ay seni bekliyor.

21 Mart 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

Bu aralar biraz zor günlerden geçiyorsunuz. Siz de bu durumun farkındasınız. Zor günlerden sonra elbet güzel günler gelecektir. Sabredin… Aşk hayatınızdaki bunalımdan çıkmak çok zor olacak tabi ki ama geriye bir dönüp baktığınızda nelerin üstesinden geldiğinizi anlayacaksınız. İş hayatınızda her şey yolunda ve en azından bu konuda kafanız rahat.

21 Mart 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Hafta sonunu biraz sancılı atlattınız. Yeni bir haftaya daha iyi başlayacaksınız. Çelişkili bir konu üzerinde uzun süredir düşünüyordunuz. Bu konu sizi biraz daha düşündürecek gibi.  Aşk hayatınızda artık yeni bir perde açılıyor gibi. Bu aralar yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

21 Mart 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

Kırılgan tavrınız özel yaşantınızı etkiliyor. Partneriniz de bu durumdan oldukça rahatsız ama sizi kırılmayın diye şimdilik ses etmiyor. Tavrınız devam ederse ilişkinizde dönülmez sonlara gidebilir. Dikkat etmelisiniz. Maddi anlamda bir sorununuz şu an için gözükmüyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz, ilerde sorunlar oluşabilir.  

21 Mart 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Bugün sizin gününüz. Artık duygularınızı gizlememelisiniz. Aşk hayatınızda önemli adımlar attınız ama partneriniz sizin ne istediğiniz konusunda tereddütlü Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

21 Mart 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

Kısa yolculuklarından ardından şimdi dinlenme zamanı biraz. Biraz yoruldu ruhun sanki. Başkalarının sorunlarına odaklanmaktan kendini unuttun çoğu anlarda. Şimdi kendi evinde, kendi mabetinde, kendinle başbaşasın. Kendini özgür, cesur ve güçlü hissettiğin yerdesin. Bu otuz günlük süreçte, daha fazla hem kendi evinle, hem de ailenin eviyle ilgilenebilirsin. Belki de kendi evine çıkmak için daha fazla mücadele içinde olabilirsin 

21 Mart 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

İş hayatınızda zor günleri geride bıraktınız. Biraz daha rahatlayacaksınız. Özel hayatınız yeniden hareketlenecek gibi. Bu aralar tanıştığınız yeni birileri size kendini beğendirmek için uğraşabilir. Duvarlarınızı kaldırın. Biraz rahat olmak sizin için iyi olacaktır.

21 Mart 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Bazen fazlasıyla ısrarcı olabiliyor ve olmayacak işlerinden peşinden sürüklenip gidiyorsunuz. İstediğiniz şeyleri her zaman elde edemeyeceğinizi öğreneceğiniz bugün bir takım projelerinizden veya isteklerinizden sonsuza dek vazgeçebilirsiniz. Stresli günlerin geride kalacağı güzel bir hafta sonuna yaklaşıyor olmanız sizin için iyi bir haber. İlişkileriniz konusunda karmaşık düşünceleriniz size karar verme konusunda baskı uyguluyor. Bir yanınız başkası derken bir yanınız bir başkasına doğru yöneliyor.

21 Mart 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

Empati güzel şeydir ancak çok ince düşünüyorsunuz. Sanki bir sis bulutunun içerisinde yüzüyorsunuz bu ara. Önce partnerlik ilişkileri ile alakalı kafanızdaki soru işaretlerini çözmelisiniz. O zaman bu karışıklıklarınız bir nebze olsun geçecektir. Kendinizi rahatlıkla ve güzelce ifade edebileceğiniz bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeynep Alkan yurda dönemedi!
Hamdi Alkan’ın Hollanda’da okuyan kızı Zeynep Alkan, uçuş yasağı nedeniyle ...
Sıla ve Yalın’dan ev konseri!
Sıla ve Yalın’ın evde kalanlar için sosyal medya hesaplarından verdikleri ...
Gonca Vuslateri'den Mehmet Öz'e yanıt
Oyuncu Gonca Vuslateri, koronavirüs tedbirleri kapsamında "Evde olduğunuzda ...
 
Muhterem Nur hayatını kaybetti
Uzun süredir tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem ...
Yalın'ın mini konseri rekora koşuyor
Başarılı şarkıcı Yalın, ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri ...
İbrahim Tatlıses dolandırıldı
İbrahim Tatlıses'in, sahibi olduğu "Tatlıses Gıda" şirketinin iki kadın ...
 
Güliz Ayla'dan striptiz yanıtı
Koronavirüsün tüm dünyaya yayılmasıyla kendisini eve kapatan şarkıcı Güliz ...
Charlotte Lawrence Koronaya yakalandı
19 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Charlotte Lawrence, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
Koronavirüs yorumuyla gündem oldu
Yürüyüş yaparken görüntülenen Çilingiroğlu uyarılara kulak asmadan "Virüs ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
abd
Ak Parti
Gökhan Töre
Joachim Löw
ütopya
Manchester City
A) Milli Futbol Takımı
takipsizlik kararı