E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

2020'de magazin dünyasında neler oldu? 

Bir yılı daha geride bıraktığımız şu günlerde arkamıza dönüp baktığımızda 2020 yılında magazin dünyasında neler yaşanmış bir görelim istedik. İşte 2020 magazin dünyasında böyle geçti...

29.12.2020 - 14:40
2020 de magazin dünyasında neler oldu?

2020 senesi insanlık için oldukça zor geçti. Magazin dünyası için de 2020 yılı korona salgınının gölgesinde geçse de pek çok olay da yaşandı. Hatta bazı magazin olayları Türkiye gündemine bile taşındı.

Arkamıza dönüp baktığımızda 2020 yılında magazin dünyasında neler yaşanmış bir görelim istedik. İşte evlenenler, boşananlar, sevgilisine şiddet uygulayanlar ve aramızdan ayrılanlar...

2020 YILINDA HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜLER

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayatını kaybetti. Daha önce "Bedenimi kadavra olarak bağışladım" diyen Seyfi Dursunoğlu'nun bu isteği, vasiyetinde yazılı olmadığı için yerine getirilemedi.

Beyin kanseri tedavisi gören Nur Yerlitaş hayata veda etti. Ünlü modacı Şişli Fulya'daki evinde yaşamını yitirdi. 64 yaşındaki Yerlitaş'ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu.

Besteci ve piyanist Timur Selçuk, 74 yaşında hayata veda etti. Selçuk, "Ayrılanlar İçin", "Sen Nerdesin" ve "İspanyol Meyhanesi" gibi şarkıları müzik dünyasına kazandırmıştı.

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Haldun Boysan yaşamını yitirdi. Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

'Aşk-ı Memnu' isimli efsane dizinin 'Hilmi Bey'i Recep Aktuğ 65 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, 87 yaşında hayatını kaybetti. Nur, bir süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu.

MAGAZİN DÜNYASI VE KADINA ŞİDDET

Ünlü oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birlikteliği de şiddet iddiasıyla bitti. Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, kasten yaralama ve hakaret suçlarından Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istendi. Güven, 21 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak.

YILIN EN ÇOK KONUŞULAN AŞKI

Bu yılın en sürpriz aşkı hiç şüphe yok ki Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya birliteliğiydi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz, Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ancak çiftin aşkı uzun sürmedi. Karantina sürecini birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya ayrılık kararı aldı.

AYRILIK HABERLERİ

Karantina günlerinden ilk ayrılık haberi Kutsi ve Feyza Çıpa çiftinden geldi. Ünlü şarkıcı Kutsi ile Feyza Çıpa, 2014 yılından beri aşk yaşıyordu. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift, ayrılık kararı aldı. 

Oyuncu Hande Erçel, bir süredir aşk yaşadığı Murat Dalkılıç ile ayrıldı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Erçel, "Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Son dönemin en çok konuşulan birlikteliklerinden olan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden de ayrılık haberi geldi. Ünlü şarkıcı, aylardır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını duyurdu. 

EBRU ŞALLI'NIN EVLAT ACISI

Ebru Şallı'nın lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlu Pars, Nisan ayında hayatını kaybetti. Pars Tan, düzenlenen cenaze töreni sonrasında Kilyos mezarlığına defnedildi.

OLAYLI İLİŞKİLER

Bu yılın en çalkantılı ilişkilerinden biri de Ece Erken ve iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu birlikteliğiydi. Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı. Ancak ünlü sunucu, ayrılığa dayanamadı ve sevgilisiyle barıştı. Çift, zaman zaman romantik anlar da yaşadı. Ancak ikili geçtiğimiz haftalarda yine ayrılık kararı aldı.

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar olaylı bir şekilde ayrıldı. Midyat'ın sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilmişti. Birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemede şikayetçi olan taraftlardan Sevcan Yaşar, ses kayıtlarını ve darp görüntülerini paylaştı. 

Ocak ayında evlenen ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani boşanma kararı aldı. Çift ayrılık haberini yaptıkları yazılı açıklamayla duyurdu. Sıla ve Hazer Amani, “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.” dedi

KORONA PARTİLERİ

Koronavirüs pandemisi gece hayatının erken saatte bitmesi eğlenceseverleri sosyetik ev partilerine yönlendirmişti. Özellikle oyuncu Öykü Çelik ve manken Şevval Şahin'in katıldığı partiler magazin gündeminde uzun süre konuşuldu. 2018 Türkiye güzeli Şahin'in, 10 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve abartıldığı kadar vakanın olmadığını dile getirmesi sosyal medyada tepki toplamıştı.

İLİŞKİLER

Yaklaşık üç yıldır birliktelik yaşayan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandı.

Aynı dizide rol alan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade aşk yaşamaya başladı. Sürpriz çift, beraberliklerini bu fotoğrafla duyurdu.

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kız bebekleri Lalin dünyaya geldi. Doğuma girdiğini söyleyen İmirzalıoğlu, "Her anında Sinem'in yanındaydım." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, yalnızlığını oyuncu Gonca Vuslateri ile sonlandırdı. Altun ile aşk yaşadığını itiraf eden Vuslateri, "Çok mutluyuz" açıklamasını yaptı. Çift, birlikteliklerini de bu fotoğrafla duyurdu.

TEPKİ ÇEKENLER

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntüler büyük yankı uyandırdı. 

Filyasyon ekipleri koronavirüse yakalanan ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i Beykoz’daki lüks villasında gebze escort bulamayınca emniyet birimleri harekete geçti. Enes Batur ile kız arkadaşı Sancaktepe'deki öğrenci yurduna yerleştirildi. 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den olay pozlar
Hello Dergisi için objektiflerin karşısına geçen Kerem Bürsin ile Hande ...
Aslıhan Gürbüz ve Kerem Kupacı evliliği sahteymiş!
Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz kendisiyle ilgili çıkan haberlere sosyal medyadan isyan etti.
Hadise bu yılı büyük kazançla kapatıyor!
Kaan Yıldırım ile ayrılığı gündeme bomba gibi düşen Hadise, kendisini ...
 
Seren Serengil hastalığını duyurdu
Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, önceki gün hastaneye kaldırıldı. ...
Tarkan, 1 milyon TL'yi reddetti
Megastar Tarkan, karantina döneminde de farklı markalardan gelen yüksek ...
Murat Dalkılıç yine gündem oldu
Pop müziğin sevilen ismi 37 yaşındaki Murat Dalkılıç boyu ile sosyal medyada yine gündem oldu.
 
Çağla Şıkel, Kovid 19 aşısı oldu
Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel, "Türkiye'de Faz-3 çalışmalarına başlanan ...
Demet Akalın’ın klozetini kim kirletti?
Demet Akalın, İbo Show'a konuk gelen bir sanatçının tuvaletini pislettiğini ...
Ezgi Mola 2 Milyonluk reklamı geri çevirdi
Ünlü oyuncu Ezgi Mola, 2 milyon liralık reklam teklifine olumsuz yanıt verdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
Türkmenistan
ygs
hollanda
konya
Tayyip Erdoğan
Eczacıbaşı
Çankaya
BBP