Tarım ve Orman Bakanlığı, Trabzon Limanı'nda yapılan kontrollerde Dubai'den Gürcistan'a gönderilmek istenen kargolarda ele geçirilen 19 yaban hayvanı trofesine el konulduğu duyurdu.
BAKANLIKTAN YAPILAN AÇIKLAMA
Bakanlığın sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yaban hayatı kaçakçılığına müsamaha göstermiyoruz. Trabzon Limanı’nda yapılan kontrollerde, Dubai’den Gürcistan’a gönderilmek istenen kargolarda çok sayıda yaban hayvanı trofesi tespit edildi. Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü'nün ihbarı üzerine harekete geçen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerimiz; aslan, Nil timsahı, dağ zebrası ve su aygırı başta olmak üzere 19 adet kargoya el koydu." denildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...