İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ç.Y.'nin Erkilet Mahallesi'ndeki adresinde fosiller bulundurduğu bilgisini aldı.
Ekipler tarafından 3 ay boyunca yapılan takip sonucunda, Ç.Y.’nin Erkilet Mahalle’sindeki ikametine baskın yapıldı. Evdeki aramalarda, kabuklu deniz canlılarına ait 8 parça fosil ele geçirildi.
Müze yetkililerinin yaptığı incelemede, fosillerin 10 milyon yıl öncesi 'Miyosen' dönemine ait olduğu bulundu. Aralarında deniz canlılarının da olduğu değerlendirilen fosillerin Müze Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...