E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

'Türkiye'ye hoş geldiniz' 

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Eyüpspor maçı sonrasında konuştu.

18.08.2025 - 00:45
 Türkiye ye hoş geldiniz

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında ikas Eyüpspor'u 2-1 yenerek sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, çok iyi baskı yaptıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Solskjaer, "Harika bir kazanma şekli olduğun söyleyebilirim. Son dakikada atılan golle gelen galibiyetler en iyisidir. Takım ruhu çok iyiydi. Galibiyeti hak ettik. Takımı çok beğendim, maçın başından itibaren önde basan, baskı yapan ve şans bulan bir takımdık. Son dakikaya kadar savaştık. Galibiyetten dolayı mutluyum." dedi.

Transfer için kulübün iyi çalıştığını söyleyen Norveçli çalıştırıcı, "Kulüp yeni oyuncular getirmek için çalışıyor. Mustafa Hekimoğlu'nun sakatlığı vardı. Muçi ısınmada sakatlandı ve hücumda opsiyon kaybı yaşadık. Oyuncuların tutumundan mutluyum. Transferin kapanmasına 2-3 hafta var. Kulüp yeni oyuncular getirme konusunda iyi istek gösteriyor. Geçen yıla göre daha güçlü bir kadromuz var." ifadelerini kullandı.

İlk maçına çıkan yeni transfer Wilfred Ndidi'nin performansıyla ilgili de konuşan siyah-beyazlı teknik adam, "Harika bir oyuncu ve karakter. Premier Lig'de en iyi top çalan oyuncu istatistiklerinde her zaman yukarılardaydı. Takıma ekstra savaşma ve top kapma ruhu getiriyor. Bu da Orkun'a ve diğerlerine yardımcı oluyor. Onun burada olması benim için mutluluk verici. Manchester United'da teknik direktörken ona karşı oynadım ve çok maç kaybettim. Fiziksel olarak daha iyi olacak. Bugün ilk maçıydı. Kendisi çok güçlü ve takıma her zaman katkıda bulunacak." değerlendirmesinde bulundu.

"ÖN ALAN BASKISI ÇOK ÖNEMLİ"

Beşiktaş'ın önde baskılı oynamadığını aktaran Solskjaer, "Ön alan baskısı yapmak çok önemli. Önde kazandığınızda gole daha yakın oluyorsunuz. Bugün takımın yaptığı ön alan baskısından memnunum. Geride savunma yapmasını da öğrenip hızlı, tempolu hücum yapmasını bilmeliyiz. Oyunu daha iyi kontrol etmeliyiz. Orkun, Rafa Silva, Joao Mario gibi oyuncular fırsatlar oluşturmalı. Abraham'a hücumda fırsatlar oluşturmalıyız. Yeni oyuncularla güçleneceğimizi düşünüyorum. Birlikte oynamamız çok önemli. 3-4 sene önce Beşiktaş neredeydi bunu düşünmemiz lazım. Sahadaki takımı beğendim. Savaşma ruhunu son dakikaya kadar gösterdi. Taraftarın savaşan bir takımı destekleyeceğine eminim." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'YE HOŞ GELDİNİZ"

Trendyol Süper Lig'de topun sahada az kalmasıyla ilgili bir soruya tecrübeli teknik adam, "Türkiye'ye hoş geldiniz. Çılgınca bir durum. Topun en az 60 dakika sahada kalması gerekiyor. İdmanlarda oyuncular yerdeyken antrenmanı devam ettiriyoruz. 'Yatmayı bırakın' diyorum. Burada iyi futbolu göstermeliyiz. Topun 50 dakika oyunda kalması yeterli değil. Oyuncuların idmanda yerde yatmaları yasak. Benim bu konudaki değerlerim bu şekilde." diye cevap verdi.

"KAŞI MI AÇIKLACAK, BURNU MU KIIRLACAK ÖNEMLİ DEĞİL"

Beşiktaş'ın duran toplardan gol yemesine de değinen Solskjaer, "Hem ofansif hem defansif olarak duran toplara çok fazla çalışıyoruz. Bugün çok kolay bir gol yedik. Ofansif olarak da yeterli değildik. Duran toplarda kendimizi geliştirmeliyiz. Galatasaray geçen sezon duran toplardan 25-26 gol attı. Maçı kazanamıyorsanız duran top kazanın. Çalışmaya devam edeceğiz. Oyuncu profiline bakınca daha iyi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Burnu mu kırılacak kaşı mı açılacak önemli değil. Fedakarlık göstermemiz gerekiyor. Benim kariyerim son dakikalarda atılan gollerle şekillendi. Bu yüzden önemini biliyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jose Mourinho, 4 oyuncunun biletini kesti
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 4 futbolcunun üstünü çizdi. ...
Berke Özer'e Fransa'da ilk maç şoku!
Lille'in yeni transeri Berke Özer, Ligue 1'de ilk maçına çıktı. Lille ...
Altay Bayındır'ın hatası pahalıya mal oldu
Premier Lig'de ilk haftası dev maça sahne oldu. Arsenal deplasmanda Manchester ...
 
Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında
İki takım arasında ligde yapılan 32 maçın 14'ünden Trabzonspor, 8'inden ...
Ali Koç'tan taraftara transfer mesajı: Gece gündüz çalışıyoruz
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Göztepe ile oynanan Süper Lig maçının ...
Fenerbahçe kendini yaktı | Spor manşetleri
Fenerbahçe kendini yaktı | Spor manşetleri
 
Alanya'da gol sesi çıkmadı
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor ile Çaykur Rizespor ...
Fenerbahçe sezonu beraberlikle açtı
Trendyol Süper Lig'de ilk maçına çıkan Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından ...
Samsunspor deplasmanda kazandı
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor, deplasmanda Kocaelispor'u 1-0 yendi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Recep Tayyip Erdoğan
İstanbul Başakşehir
uzaktan çalışma
kardeş
uefa
serdar ortaç twitter
GAZİANTEP
deprem
Nursultan Nazarbayev