Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i, Heykel semtindeki tarihi belediye binasında ziyaret eden Gül, Bursa’nın, ülke ekonomisinin kalbinin attığı kentlerden birisi olduğunu, birçok ekonomik faaliyetin çok büyük yüzdesinin Bursa’da gerçekleştirildiğini belirtti.
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 14 Mayıs Çarşamba günü Bursa’ya yapacağı ziyarete de değinen Gül, ziyarette özellikle basın mensuplarına çok iş düşeceğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Gül, şöyle konuştu:
"Kraliçenin ziyaretlerinin tanıtma açısından da ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Ona en iyi şekilde Bursa’nın ev sahipliği yapacağına da eminim. Ayrıca bu vesileyle Bursa’nın en iyi şekilde dışarıya da yansıtılacağına inanıyorum."
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...