"Ciğerlerimiz yanarken traktörün lafı olmaz"
Denizli'nin Buldan ilçesinde dün çıkan orman yangınına su taşırken alevlerin ortasında kalan ve son anda traktöründen atlayarak kurtulan Süleyman Köylüoğlu, yaşadıklarını anlattı.
- Son Güncelleme:

Yangın haberini alır almaz traktörüyle itfaiyecilere su taşımaya başladığını anlatan Köylüoğlu, "Alevler bir anda traktörü sardı. Kollarımın eridiğini hissettim. Atlamasaydım belki de ölürdüm. Ciğerlerimiz yanarken, bir traktörün lafı olmaz” dedi.
Yangın bölgesine, itfaiye ekiplerine destek olmak için traktörüyle su taşıyan Süleyman Köylüoğlu bir anda alevlerin arasında kaldı. Köylüoğlu son anda traktörden atlayarak canını kurtarırken krediyle aldığı traktörü küle döndü. Kolunda ve sırtında yanıklar oluşan Köylüoğlu hastanede tedavi altına alındı.

Krediyle aldığı traktör alevlere teslim oldu.
Traktörünü 2013 yılında kredi ile satın aldığını söyleyen Süleyman Köylüoğlu, "Geçen yıl bitmişti taksitleri, rahat bir nefes almıştık. Ama olsun. Canımızdan da, ormanlarımızdan da daha değerli değil. Ciğerlerimiz yanmışken, gözümüzün önünde kaybolurken bir traktörün lafı olmaz" dedi.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...