E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Bakan Tüzmen Çin'de 

Tüzmen ve beraberindeki heyeti, Pekin Başkent Havaalanı'nın yeni yapılan T3 terminali VIP salonunda Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Oktay Özüye ile Çin Ticaret Bakanlığı yetkilileri karşıladı

30.08.2008 - 12:01
Bakan Tüzmen Çin de

Tüzmen ve beraberindeki heyeti, Pekin Başkent Havaalanı'nın yeni yapılan T3 terminali VIP salonunda Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Oktay Özüye ile Çin Ticaret Bakanlığı yetkilileri karşıladı. Tüzmen karşılamada, Çin'in 8 - 24 Ağustos tarihlerine gerçekleştirilen 2008 Pekin Olimpiyatları'nı çok iyi organize etiğini söyledi. Bakan Tüzmen, Türk sporcuların bu olimpiyatlarda bekleneni vermemelerine de üzüldüğünü ifade etti.

Tüzmen, yarın Pekin'de Çin Ticaret Bakanı Chen Deming ile bir görüşme yaptıktan sonra, ülkenin kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin merkez şehri Urumçi'ye geçecek. Bakan ayrıca bu akşam Oktay Özüye'nin onuruna vereceği resepsiyona katılacak.

Burada Urumçi Uluslararası Fuarı'nın açılış törenine katılacak Tüzmen, sonrasında fuardaki Türk ürünleri sergisinin açılışını yapacak. Kürşad Tüzmen, fuar kapsamında düzenlenecek Türk-Çin İş Forumu'na da katılacak.

"Bölgesel Ekonomik ve Ticaret İşbirliği İçin Batı ve Orta Asya Yüksek Düzeyli Forumu"nda da bir konuşma yapacak Tüzmen, Urumçi'de bir Türk işadamının gıda fabrikası ve iş merkezi açılışını gerçekleştirecek. Bakan Tüzmen, sonrasında Kaşgar şehrine geçecek ve burada Yusuf Has Hacip Türbesi ile Kaşgarlı Mahmut Türbesi'ni ziyaret edecek. Bakan Tüzmen ve beraberindeki işadamları 4 Eylül'de THY'nin özel uçağı ile Urumçi'den Ankara'ya hareket edecek.

(CİHAN)

YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
hulya 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:15

Derneklere Karşıyım...Hiç bir şey karşılıksız verilmez, alıyorsanız bir gün o'nun karşılığını vermek zorundasınız? Ortada devletin dururken, gidip (Deniz Feneri vs. gibi) derneklere yardım edersen, parayı nereye kullandığını, ne amaçla kullanacağını da soramazsın?

Yorumu oyla      18      10  
bestekar2 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:43

TURKTIME den bir haber yapmalarını isteyelim.çyyd bu kitapları gerçekten dağıtmışmıdır.eğer bu gerçekse ve hala bunları savunacak birileride çıkarsa vede Atatürk'ün kimliğiyle hristiyanlığın yaygınlaştırılmasını içlerine sindirebiliyorlarsa,kusura bakmasınlar ama öyle Atatürkçüyüm safsatası falan yapmasınlar.çünki bunlar yarın birgün Atatürk'ün hıristiyan olduğunuda söyleyeceklerdir.içinde samimi Atatürk sevgisi olanlar buna izinde vermez zaten.TURKTIME den rica ediyorum.haber yalanmı,gerçekmi..

Yorumu oyla      18      10  
hulya 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:42

Ortada bir mağdur var oda gerçekten Atatürk'ü kılavuz almak isteyen gençlerdir, başak mağdur göremiyorum...

Yorumu oyla      18      10  
hulya 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:37

Kırtasiyeler ayna gibidir, mahalle aralarındakileri gezip fikir sahibi olabilirsiniz; ben dehşete kapıldım.Kız çocukları için hikaye kitapları, erkek çocukları için hikaye kitapları var.Raflar F.Gülen dolu, bu kitapların da dağıtımı ile kim ilgileniyor? İnsanın "Kimse yokmuuuu" DİYESİ GELİYOR.

Yorumu oyla      18      10  
bestekar1 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:30

Hikaye kitabında Müslümanlar, Hıristiyan kentini ele geçirip Hıristiyanları kireç kuyularına atan insanlar olarak gösterilirken, diğer bir hikayede de küçük bir çocuğun annesiyle enseste varan ilişkisi anlatılıyor.çyyd nin ilköğretim çocuklarına,Atatürk'ün armağanı diye dağıttıkları kitaplardan bir alıntı.Ahmet Özselek arkadaşın verdiği adreste okudum.bu nedir ya.nasıl bir kumpas içindeyiz biz.arkadaşlar,boşverin siyaseti falan.öncelikle bu kitapların dağıtımı konusunda,kesinlikle güvendiğimiz

Yorumu oyla      18      10  
AHMET ÖZSELEK 15 Nisan 2009 Çarşamba 12:09

Bu derneğin ramanaz ayında öğle vaktinde öğrencilere yemek verdiğini 2 defa üst üste gelmeyen öğrencilerin burslarının kesildiğini biliyorum.Ama bu masumane bir davranıştır heralde dimi arkadaşlar arkasında bişey aramamak gerek ben bu kadının ne olduğunu biliyorum sizlerde öğrenmek için tıklayın ve görün. http://www.cepforum.com/forum/uyan-turkiye-251/turkan-saylanin-gercek-yuzu-125151.html

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 24 Ağustos 2008 Pazar 

KARGAOĞLU...ne hastalığı ne mücadelesi ne yorulması..bu yazıları bana yazdıranlarmı?? oda ilginç:) bilimselliğin bana göre sana göresimi var? tıp hem ilim diye geçer hem bilim diye.ilimle bilim arasındaki bu fark ne iş?..dünyanın ileri gelen fizik profösörlerinin insanoğlunda mana alemi olduğunu buldukları kesindir.bu mana alemi ruhun bedene etkilerini açıklar...eğil iyi bak bidaha bak öküzün altından buza çıkar bak sen bak..

Yorumu oyla      18      10  
Kutluk Kargaoğlu 24 Ağustos 2008 Pazar 

Avcıoğlu, hangi bilimsellik. Aman bu yazıları sana yazdıranlar ılmi yerine bilimsel dediğin için sana kızmasınlar. Hangi bilimsellik, insanların geçirdikleri ve mücadele ettikleri hastalıklarının yorgunluğunun yüze yansıması mı? Düşmana bile söylenmez ama; Dilerim aynı hastalığa sen de yakalanırsın ve birileri de sana aynını söylerler. Sana göre seviyasizlik bilimsellik oluyor öyle mi? Yazık çok yazık.

Yorumu oyla      18      10  
volkan tibet 23 Ağustos 2008 Cumartesi 

sabriye hanım burada haber olan birçokv iddiaya pekte güzel yorumlar yaptığınıza şahit oldum,aslında sizlerde bazı gerçekleri görüyorsunuz ama kör inadınız bazı şeyleri kabullenmenize engel oluyor,akp ye karşı olmanızı tamamen demokratik tercihiniz olarak görmekle birlikte.bu ülkeyi yıllarca karanlığa iterek hemde bunu en kutsal saydığımız şeyleri kullanarak yapanların deşifre olması bu gerçekleri görmek halkın en doğal hakkı,biliyorum.sizde bukadar çirkefe inanmak istemiyorsunuz ama gerçekler.

Yorumu oyla      18      10  
SABRİYE ÇEÇEN YILMAZ 23 Ağustos 2008 Cumartesi 

İDDİADAN ÖTE GİTMEYEN BİR HABERE,BU KADAR YORUM YAZIP NEDEN BİRBİRİNİZİ İNCİTİP,DURUYORSUNUZ ANLAMIYORUM.ADI ÜSTÜNDE İDDİA.BU HABERİ YAPAN GAZETE, BU İDDAYI NETLEŞTİRSİN, ONA GÖRE YAZALIM DOSTLAR.BU TÜR HABERLERİ YAPAN MEDYA MENSUPLARI DA GAZETECİLİĞİ VS KİRLETMEYE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYORLAR.AMA BUNLARIN VEBALİNİ NASIL ÖDERLER,BİLİNMEZ

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
ERMENİSTAN'A GİDECEK Mİ?
'Cumhurbaşkanı Gül 6 Eylül'de Erivan'a gidecek mi' sorusu yanıt buldu. ...
Şaban Dişli, NİHAYET...
Hakkındaki yolsuzluk iddiaları dolayısıyla boy hedefi haline gelen AKP ...
Erdoğan'ı Hedef Alan Dedikodu
Ergenekon iddianamesinin ek delil dosyasından Milli Gazete muhabiri Şaban ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
döviz
Türkmenistan
konya
Beycan ÜÇKARDEŞ
Yeni Zelanda
pkk
Duygun Yarsuvat
Anayasa
kamalak