E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir 

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek mi? Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Abdüllatif Şener’e canlı yayın resti… Seçim vaatleri nasıl gerçekleştirilecek? Binali Yıldırım ve Cengiz Kaptanoğlu’na yapılan mazot kıyağının “Mazot 1 YTL olacak” vaadiyle ne ilgisi var? Mehmet Ağar hakkında ne diyor? Bir seçim vaadi de internet medyası ile ilgili… İşte Emin Şirin röportajının ikinci bölümü…

15.12.2007 - 01:29
Şirin Turktime a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir

 15 Aralık 2007

 

Bu günlerde internet geyiklerinin birinci konusu Genç Parti’nin seçim vaatleri. Öyle ya, tüm partilerin rejimin karşı karşıya olduğu tehlike, türban yada laiklik üzerinden götürdüğü siyasi söylemlerine alışmışken çıkıp bir parti kimsenin inanmadığı somut vaatlerde bulunuyor. Doğal olarak bu vaatlerin seçmen avlamaya yönelik sözler olduğu düşünülüp olay ters çevrilerek geyik malzemesi olarak kullanılıyor. Merak ettik; Benç Partililer gerçekten de inanıyor muydu söylediklerine? İnanıyorlarsa, bununla ilgili programları gerçekten var mıydı? Hiç düşünmeden “Evet” diyor Emin Şirin. İşte Emin Şirin ile yaptığımız röportajın ikinci bölümü…  

 

 

TURKTİME:  Mazot 1 YTL, fındık 8 YTL olacak. OSS ve Üniversite harçları kalkacak… Genç Parti’nin seçim vaatlerinden sadece birkaçı. Bunlar seçmen çekmek için mi söyleniyor yoksa içeriği olan vaatler mi?

 

EMİN ŞİRİN: Hepsi yapılabilir ve yapacağımız şeyler. Bizim hesap yapmadan konuştuğumuzu gördünüz mü?

 

TURKTİME: Bunları gerçekleştiren partinin seçmen nazarında sırtı yere gelmez. Madem  bunlar yapılabilir şeylerse neden diğer partiler, örneğin tek başına iktidar gücünü elinde bulunduran Ak Parti, yapmıyor?

 

EMİN ŞİRİN: Bunu onlara soracaksınız… Bunu yapabilselerdi ben zaten onlardan ayrılmazdım. Ama neden yapamadıklarını onlara sormanız daha iyi olur.

 

TURKTİME: Peki Genç Parti nasıl yapacak?

 

EMİN ŞİRİN: Biz hesabını kitabını yaptık ve yapacağız diyoruz.

 

TURKTİME: Ama nasıl yapacağınızı hala söylemediniz…

 

EMİN ŞİRİN: Hayır, şimdi sana ipucu vermem.

 

 

BİNALİ YILDIRM’A YAPILAN KIYAK HALKA NEDEN YAPILMIYOR?

 

 

TURKTİME: Neden?

 

EMİN ŞİRİN: Genç Parti geçen seçimlerden önce “Okul kitapları bedava olacak” dedi, herkes güldü. Peki Ak Parti’nin iktidara gelir gelmez ilk yaptığı bu olmadı mı?

 

TURKTİME: Evet…

 

EMİN ŞİRİN: Demek ki Genç Parti yapılabilir şeyler diyormuş. Geri kalan konulara baktığımızda da; örneğin mazot 1 YTL olacak diyoruz. Bugün Cengiz Kaptanoğlu ve Binali Yıldırım’ın bazı problemlerini gidermek için gemilere mazot 89 kuruştan veriliyor. İDO zarar etmesin diye mazotu ÖTV’siz veriyorlar. “Kara nakliyesine verilen fiyattan verirsek zarar edecek, borçları ödeyemeyecek, yarın başımıza iş gelecek” diye özel mazot fiyatı yaptılar. Hatta denizde yatı olanlar da mazotu 89 kuruştan alıyor. Yatı olan 89 kuruştan alırken niye sen çiftçiye, domatesi Antalya’dan İstanbul’a nakledene 2 lira 25 kuruştan satıyorsun?  Demek ki yata 89 kuruştan satılabiliyorsa bu yapılabilir bir şeydir.

 

TURKTİME: Ama bunu bütüne yayarsanız ciddi bir vergi kaybı gündeme gelecek …

 

EMİN ŞİRİN: Olabilir… Bizim vergi kaybını kapatacak başka planlarımız var. Ama bunları şimdi söylemem. Zamanı gelince anlatacağız, hem de insanları ikna ederek anlatacağız. Eğer bunu öğrenmek istiyorlarsa, ya Tayyip Erdoğan Cem Uzan’ın yada Abdüllatif Şener ve/veya Abdullah Gül benim karşıma canlı yayında çıksın neyi nasıl yapacağımızı anlatıp öğretelim. Hodri meydan. Eğer bu böyle olmayacaksa, biraz bekleyeceksiniz. TURKTİME’ı çok takdir ediyorum ama müsaade et de bu açıklamayı bir televizyon kanalında canlı olarak yapalım. Çünkü herkes sizin gibi iyi gazetecilik yapmıyor. Bazıları aklı sıra ucuz geyiğe kaçıyorlar.

 

 

GENÇ PARTİ GEYİKLERİNE BAYILIYORUZ

 

 

TURKTİME: Vaatlerinizin geyik malzemesi olması sizi rahatsız ediyor mu?

 

EMİN ŞİRİN: Hayır. Biz bayılıyoruz bu geyiklere. Daha da dalga geçmeye devam etsinler. Bu şekilde  bizim reklamımız bedava yapılmaya devam ediliyor. Biz vaat ettiğimiz her şeyin hesabını kitabını yaptık ve yineliyorum; mazot 1 YTL, fındık 8 YTL olacak, ÖSS ve harçlar kalkacak, gıdada KDV sıfır olacak.

 

TURKTİME: Mazotla ilgili ipucu verdiniz. Peki fındık? Biliyoruz ki daha geçtiğimiz aylarda fındık fiyatı yüzünden kıyametler koptu…

 

EMİN ŞİRİN: Biz bütün fındığı alacağız ve üstüne oturacağız. Fındığın yüzde 90’ını Türkiye olarak biz üretiyoruz. İcap ederse bir yıl satmayız fındığı. Dışarıda aradığımız fiyatı bulunca satacağız. Aradaki fark şu; bizde Cüneyd Zapsu’lar yok. Biz, Alman kafasıyla fındık fiyatını organize etmeyeceğiz. Türk fındıkçısı kafasından fiyat organize edeceğiz. İhtiyaç 2 milyar dolar mıdır, koyuyoruz.

 

 

HALK İSTERSE İDAMI GERİ GETİRECEĞİZ

 

 

TURKTİME: Emekliye 14 maaş vereceğiz diyorsunuz. O nasıl olacak?

 

EMİN ŞİRİN: Evet, bunu da yapacağız. Onun da kaynağı hazır. Hepsinin kaynağı hazır.

 

TURKTİME: ÖSS ve harçlar?

 

EMİN ŞİRİN: Evet, kalkacak.

 

TURKTİME: Gıdadaki KDV?

 

EMİN ŞİRİN: Evet, kesin kalkacak.

 

TURKTİME: AB ve idam konusu da önemli vaatleriniz arasında...

 

EMİN ŞİRİN: Doğrudur. Avrupa Birliği ile tam üyelik adaylığımızı çekerek; genişletilmiş bir ticaret anlaşmasına gireceğimiz için bundan sonra idamın geri gelip gelmemesini de referanduma sunacağız. Burada mühim olan milletin vicdanıdır, adalet duygusudur.  Halk evet derse idamı da geri getireceğiz. Tekrar ediyorum; Hodri meydan. Abdüllatif Şener beyefendi karşıma çıksın ben öğreteyim. Yok Tayyip Erdoğan mı şikayet ediyormuş? Tayyip beyi buradan davet ediyorum; istediği televizyonda, istediği insanla –Bu Fatih Altaylı da olabilir!- Cem Uzan ile canlı yayında karşı karşıya çıksın.

 

TURKTİME: Cem Uzan adına bu daveti yaparken bundan onun da bilgisi de var mı bu davetten?

 

EMİN ŞİRİN: Ben onun bilgisi olmadan böyle bir şey demem. Cem Uzan adına Tayyip Erdoğan’ı canlı yayında tartışmaya davet ediyorum. Bu cesareti yoksa, tek başına öyle kabadayılık taslamasın, “popülist politika yapıyorlar” diye. Aklı ermediği konuları Genç Parti’den öğrenip tatbik etti. Şimdi de diyorum ki böyle tek başına efelik taslamayı bırak, ben Cem Uzan adına seni davet ediyorum, Cem Uzan ile istediğin kanalda canlı yayında karşı karşıya gel ve öğrenmek istediklerini öğretsin sana. 

 

 

HALKIN KARŞISINA SOMUT ŞEYLERLE ÇIKACAĞIZ

 

TURKTİME: Önceki seçimlerde Genç Parti’yi agresif ve farklı bir kampanyayla izledik. Bu seçimlerde yine benzer bir kampanya gerçekleşecek mi?

 

EMİN ŞİRİN: Bu konuda ne yapacağımıza daha karar vermedik. Vermiş olsak bile şimdiden açıklamayız. Ancak şunu söyleyeyim; biz somut konuşacağız. Geçen sefer Cem Uzan’ı tanımıyorlardı. Cem Uzan kendini tanıttı ve yüzde 7,5 oy aldı. Şimdi Cem Uzan’ın tanınmamış kısımlarını kendisi anlatacaktır. Onun haricinde de biz de yapacaklarımızı anlatacağız.

 

TURKTİME: Seçimlerde size göre ne olur?

 

EMİN ŞİRİN: Seçimlere 320 günden fazla bir zaman var. Şu aşamada bir öngörüde bulunmak kabil  değil. Ama benim öngörüm Genç Parti ilk üç partiden biri mutlaka olacaktır ve muhtemelen de iktidarın parçası olacaktır. Biz, bölen değil, birleştiren olacağız. Bizim oy oranımız anketlerde ne olursa olsun belirli ittifakları mutlaka ararız. Çünkü Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durum bölmek değil birleştirmek günü. Onun için belli prensiplerde anlaştığımız partilerle mutlaka bir ittifak yapıp yapamayacağımıza bakarız. Bu, CHP ile olabilir, MHP ile olabilir. Hatta milli hassasiyetleri olan Saadet Partisi ile de düşünebiliriz. Ama kimle yapmayacağımızı biliyoruz. Ak Parti ile yapmayız, HADEP ile yapmayız bir de Ak Parti light’larla yapmayız.

 

TURKTİME: Kimdir Ak Parti Light’lar?

 

EMİN ŞİRİN: Onu da siz değerlendirin.

 

 

DOSTUM MEHMET AĞAR’I TANIYAMIYORUM

 

TURKTİME: Saydığınız partilere bakınca bu partilerin Anavatan ve DYP olduğunu söyleyebilirim. Anavatan ile ilgili görüşlerinizi söylemiştiniz. Peki son zamanda iddialı çıkışlar yapan Mehmet Ağar?

 

EMİN ŞİRİN: Siyasi parti başkanı olarak Mehmet Ağar’ı ben değerlendiremem. Herhalde doğru biliyor ki öyle yapıyor. Bu anlamda DYP’yi ben değil halk değerlendirecek. Ben, yalnızca arkadaşım olan Mehmet Ağar’ı değerlendirebilirim. Dostum olarak Mehmet Ağar’a baktığım zaman tanımakta zorluk çekiyorum ve söylediklerini halk gibi ben de  anlamıyorum.

 

TURKTİME: Geçtiğimiz günlerde internet medyasıyla ilgili bir girişiminiz olmuştu. Bu yönde bir ilerleme kaydedebildiniz mi?

 

EMİN ŞİRİN: Hayır. Maalesef inanılmaz derecede bir bürokrasiye hapsolmuş bir vaziyetteyiz. Gerek Başbakanlık, gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Genelkurmay Başkanlığı, internet medyası mensubu arkadaşlarımızın akredite olabilmeleri için sarı basın kartı sahibi olmalarını istiyor. Bu, bana 1990’ların başında ilk özel televizyon ve radyoların çıktığı zaman verilen mücadeleyi hatırlatıyor. O zaman anayasayı değiştirmemiz icap etmişti. Bugün iktidar seçim havasına girdiği için bu konuları acil olarak ele almayabilir ama ben internet medyasını çok önemsiyorum. İnternet, günde 10 milyondan daha fazla insanın girdiği bir kapasiteye erişmiş vaziyette. İstikbalin elektronik ortamda olduğu muhakkak. Ancak elektronik ortamda sansür imkanları daha sınırlı olduğu ve haber daha çabuk ve daha hür yayıldığı için bürokrasi buna bir müddet direnecektir. Doğrusu, seçime kadar bu konuda adım atılacağı yönünde pek ümitli değilim.

 

İNTERNET MEDYASININ ÖNÜNÜ HEMEN AÇACAĞIZ

 

TURKTİME: Peki Genç Parti’nin bu yönde bir planı var mı?

 

EMİN ŞİRİN: Ben bunu bu kadar savunuyorsam gayet tabi ki bununla ilgili de yapacaklarımız olacaktır. Kanuni düzenlemesini yapıp internet medyasındaki arkadaşlarımızın yazılı ve görsel medyadaki arkadaşlarımızla aynı statüde akredite olmaları ve aynı haklara sahip olmalarını temin etmek bir iki günlük bir iştir. İnşallah bunun yapılması bize kadar da kalmaz. Ben bir çok konuyu “Biz yapalım” diye inat eden bir insan değilim. Yeter ki yapılsın diyen biriyim. Seçime daha 11 ay var. Keşke bunu daha önce halletseler ama ümitli değilim. İnternet medyasını ben yazılı ve görsel medya ile aynı tutuyorum. Hatta Türkiye’de her gün sadece 4,5 milyon gazete satıldığını düşünürseniz, her gün internete gazete okuyucusundan fazla insan giriyor. Televizyon uzak ara önde ama gelecekte görsel medyanın internet ve televizyon olarak birleşmeye başlayacağını görüyorum. Önümüzdeki 10-15 yıl içinde de bu, tek bir hale gelecektir. Dolayısıyla internet medyacılığı yapan gazetecilere bir ayrımın yapılması ancak bürokratik gecikmeyle izah edilir. Bize kadar inşallah kalmaz ama bize gelirse biz bunun önünü hemen açacağız.

 

TURKTİME: Son olarak Turktime ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz?

 

EMİN ŞİRİN: Kurulduğu günden itibaren Turktime ile ilgili düşüncelerim son derece müspet. Sıkıntılı ve sınırlı imkanlarınıza rağmen bu güne kadar gerçekten iyi bir gazetecilik yaptınız. Bir aksamanızı görmedim. Önemli gördüğüm bir vasfınız da hiç ihmal etmeden cevap hakkını kullandırıyor olmanız. Turktime’ı gazetecilik etiği ve anlayışı olarak en önde gelen sitelerden biri olarak değerlendiriyorum. Ve sık sık mutlaka manşetlere çıkabilecek haberleri yakaladınız ki bu da taktire şayan bir durum. Herkesten önce sizin yakaladığınız, habercilik yaptığınız birçok konu oldu. İnternet medyacılığı pahalı bir iş değil ama zor bir iş. Onun için direnin, mutlaka muvaffak olacaksınız.

 

 

 

  

 

 

Röportajın birinci bölümü için tıklayın…

YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
deniz 27 Mayıs 2007 Pazar 

Çok az kaldı geliyoruz 23 Temmuz bizim bayramımız, milletimiz dilencilikten, dincilerden, hainlerden kurtarılacak yeniden bu güzel topraklar Atamızın ışığına kavuşacak... Herşey vatan için tam bağımsız Türkiye için..!

Yorumu oyla      18      10  
duygu 8 Nisan 2007 Pazar 22:52

eğer cem uzan denilen siyasi parti başkanı apoyu sahiden asarsa yedi düvel oyumuz onadır. diğerlerine gelince olabilecekleri söylüyim mazot 1 ytl olabilir dokunulmazlık kalkar abyi sahiden reddeder cumhurbaşkanını halk seçer fındığın değeri artar 0lmayacaklar emekliye 14 maaş öss ve harçlar kalkacak.

Yorumu oyla      18      10  
ali ayhan 6 Nisan 2007 Cuma 12:17

türk isterse ne ABD NEDEDÜNYAYI TIKLAR ÇANAKKALE ŞAHİT YEDİ DÜVELE SORUN BİZ YAPARIZ YAPARIZ İNADINA YAPARIZ SİZNE DERSENİZ DEYİN TÜRK YAPAR APO YAİSTERSE KAZIGI SOKARIZ SOKARIZ BİZ KOALİSYONDAKİLER DEYİLİZ TÜRKİYE KARARINI VER Dİ APO ASILACAK DİYENLERE SORUN BAHÇELİYE MHP YE SOR KARDEŞ

Yorumu oyla      18      10  
ASAN 14 Mart 2007 Çarşamba 21:42

İKİ LİDER ÇIKSIN KONUŞSUN DEMOKRATİK ÜLKEDEYİZ İKİSİDE AYDIN İNSANLAR ŞU GERÇEK Kİ ABARTISIZ BÜTÜN DÜNYA BU TARTIŞMA PROGRAMINI KONUŞACAK VE İKİSİNDEN BİRİ SİLİNECEK

Yorumu oyla      18      10  
edor 27 Şubat 2007 Salı 17:37

başkanım rahat olun herkez huzura kavuşacak çünkü GençParti iktidar olacak .

Yorumu oyla      18      10  
MEHMET OKAN 31 Aralık 2006 Pazar 11:47

TÜRKİYEDE KAÇ KİŞİ BARAJ YAPTI TÜRKİYEDE KAÇ KİŞİ İLK ÖZEL TV KURDU TÜRKİYEDE KAÇ KİŞİ ÖZEL TELEFON SNTRALI KURDU TÜRKİYEDE KAÇ KİŞİ (TÜRK)YATIRIM YAPTI GERÇEK SANAL GEĞİL(O ZAMAN BU İNSANLAR DEDİĞİNİ YAPAR) TÜRKİYENİN YENİ YILINI KUTLAR İYİ BAYRAMLAR DİLERİM MEHMET OKAN

Yorumu oyla      18      10  
LİDERHAKAN 18 Aralık 2006 Pazartesi 23:07

G.PARTİ Yİ YOK SAYANLAR-- FALANCA ANKET ŞİRKETİNE PARALAR VERİP A.K.P. Y %40 LARDA GÖSTERİP HALKIN BEYNİNİ YIKAMAYA ÇALIŞANLAR SEÇİM ZAMANI GELDİĞİNDE HEPİNİZ ŞAŞIRACAKSINIZ (HOŞ GEÇİ SİZ BULARI HERKSTE DAH İYİ BİLİYORSUNUZ AMA DİLE GETİREMİYORSUNUZ ) AMA NE YAPARSANIZ YAPIN NASIL ENGELLEMEYE ÇALIŞIRSANIZ ÇALIŞIN GENÇ PARTİ MECLİSE GİRECEK OY ORANI NE OLUR BİLEMEM AMA BİLDİĞİM BİR ŞEY VARKİ A.K.P NİN RAHATI KAÇACAK YOLUN AÇIK OLSUN SN.BAŞKAN

Yorumu oyla      18      10  
DOGAN OZ 16 Aralık 2006 Cumartesi 02:49

STAR gazetesini diger gazetelerden ucuza satıyor die aydındogan denen sahıs tarafından basın lincine tutuldu,gazeteyi dagıtırtmadı ama DURDURAMADI UZAN kendi dagıttı manava verdi,lokantaya verdi üstüne promosyon ürünler verdi HEMDE FİYATINI YÜKSELTMEDEN!galatasaraya karsılıksız jardel i hediye etti!!bütün futbol kuluplerıne forma sponsoru olup yardım ettı!!TAYYIPIN TALABININ ETEKLERINE KAPANDIĞI FOTORAFI O ORTAYA CIKARDI!UZANI anlamak istemeyenler işte gercekler burda BUNLARIN HEPsi YÜREK İSTER

Yorumu oyla      18      10  
DOGAN OZ 16 Aralık 2006 Cumartesi 02:41

CEM UZANI eleştirebilmek için siyasetten öncesini bilmek tanımak yaptıgı işlere bakmak lazım!corlusporungenctakımmındayken5 tane attıgımız,2ligte sürünen istanbulsporu süperligte sampıyonluga oynayacak takım haline getirerek ilki basardı.bugün digitürkte daha yeni yeni uygulanan teknolojiyi o yıllar önce teleonda verdi!!,türkiyenin ilk özel kanalını kurarak tek sesliliği bitirdi!!

Yorumu oyla      18      10  
GENÇTÜRK59 15 Aralık 2006 Cuma 17:27

CANIM ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI,ARTIK AÇIN GÖZÜNÜZÜ.ADAM ÇIKMIŞ, DOBRA DOBRA KONUŞUYOR GERÇEKLERİ.DAHA NE YAPSIN.HER SÖYLEDİĞİNİN,BİR AÇIKLAMASI VAR.HERKEZE KANITLARIM VAR DİYOR.ANLAMAK BU KADAR ZORMU.NİYE HALA ISRARLA LAF EDİP DURURLAR ANLAMADIM.BİR BABAYİĞİT ÇIKIPTA DESİN,GEL CANLI YAYINDA GEÇ KARŞIMA,YOKKİ OYÜREK KİMSEDE.SADE İŞLERİ KARALAMAK.ARTIK BAŞARAMAZLAR.DOĞRULUK HERZAMAN KAZANIR.KAZANACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE.CEM UZANDAKİ YÜREK KİMDE VAR,BEKLİYORUZ SABIRLA KARŞIMIZA.HERKEZE SAYGILAR

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERDOĞAN: 367 ŞART DİYENLER, OKUMA YAZMA BİLMİYOR
Başbakan Tayyip Erdoğan, eski Başsavcı Sabih Kanadoğlu'nun ortaya attığı ...
PROTEST MUSTAFA YENİDEN DYP’DE
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, birçok protestonun baş aktörü olan "protest ...
ERDOĞAN MHP'YE SERT ÇIKTI : "BİZ KAFATASI MİLLİYETÇİSİ DEĞİLİZ"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayrak konusunda kimseyle kendisini mukayese ...
 
MHP BU SEFER DE AFİŞLER ÜZERİNDEN AK PARTİYE YÜKLENDİ
Başbakan Erdoğan'ın milliyetçi oylara yönelik hazırlattığı, "Kurban olayım ...
BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN AÇTIĞI “KAŞARLI KADROLAŞMA” YOLUNUN İZİNİ VAKİT SÜRÜYOR!
Radikal solun önemli isimlerinden, 52. Hükümet’in Çalışma ve Sosyal Güvenlik ...
KURBAN OLAYIM MİLLİYETÇİ OYLARA!
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı kutlamaları için hazırlattığı, ...
 
BAHÇELİ : CHP'YE İHTİYACIMIZ YOK, AKP'Yİ BİZ YERE ÇALACAĞIZ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye'de genel seçimlerin, cumhurbaşkanlığı ...
MUMCU'YA DYP'DEN BİRLEŞME YANITI
"DYP ile ittifak değil birleşme olur" diyen Anavatan Partisi Genel Başkanı ...
CHP'LİLER, ECEVİT'İ DEVİRMEK İÇİN ASKERLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ
Bülent Ecevit’in en yakınındaki isimlerden biri olan Orhan Koloğlu, 12 ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gaziantepspor
Ak Parti
döviz
dolar
Gökhan Töre
Belçika
Adana Demirspor
sanayi
Fernandao