Yanlış tahliye 11 tecavüze neden oldu!
İngiltere'de infaz sisteminde meydana gelen bir karışıklık nedeniyle hırsızlık suçundan hüküm giydiği cezaevinden yanlışlıkla tahliye edilen suçlu John McCann çıktıktan sonra 11 kadın ve çocuğa cinsel saldırıda bulundu..
- Son Güncelleme:

33 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Hırsızlık suçundan hüküm giyen McCann, infaz sisteminde yapılan bir hata nedeniyle Şubat ayında yanlışlıkla tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra yoğun şekilde uyuşturucu ve alkol kullanmaya başlayan 34 yaşındaki McCann, ilk cinsel saldırısını Nisan ayında Watford'da düzenledi. Bundan sonra iki hafta içerisinde Londra, Manchester ve Cheshire kentlerinde yaşları 11 ile 71 arasında değişen 11 kadın ve çocuğu silah zoruyla kaçırıp, defalarca cinsel saldırıda bulundu.
Daha sonra yakalanan McCann, yapılan yargılamanın ardından Cuma günkü duruşmada silahla alıkoyma, cinsel istismar ve tecavüz suçlarından suçlu bulundu.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...