E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Atalay Seçim Güvenliği İçin Çalışılıyor 

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Halkımızın iradesinin hiçbir etki ve baskı altında kalmadan hür şekilde sandığa yansıması için hükümetimiz ve bakanlığımız, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimlerde de her türlü güvenlik tedbirini alma konusundaki çalışmalarını büyük titizlikle sürdürmektedir" dedi.

31.01.2009 - 22:49
Atalay Seçim Güvenliği İçin Çalışılıyor

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Halkımızın iradesinin hiçbir etki ve baskı altında kalmadan hür şekilde sandığa yansıması için hükümetimiz ve bakanlığımız, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimlerde de her türlü güvenlik tedbirini alma konusundaki çalışmalarını büyük titizlikle sürdürmektedir" dedi.

Yerel seçimlerle ilgili valiliklerce alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen "Seçim Güvenliği Bölge Toplantıları"nın ilki, Bursa'da yapıldı.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, toplantının açılışında, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için sürecin 1 Ocak'ta başladığını hatırlatarak, demokrasilerin en önemli unsurunun, seçimler olduğunu belirtti.

"Seçimlerin hür ve demokratik şekilde yapılması için güvenli ortamın sağlanması, büyük önem arz etmektedir" diyen Atalay, şöyle devam etti:

"Halkımızın iradesinin hiçbir etki ve baskı altında kalmadan hür şekilde sandığa yansıması için hükümetimiz ve bakanlığımız, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimlerde de her türlü güvenlik tedbirini alma konusundaki çalışmalarını büyük titizlikle sürdürmektedir. Amacımız, ülkemizde huzur ve güven ortamı içinde halkımızın hür iradesinin seçim sandıklarına yansımasını sağlamak ve örnek teşkil edecek bir seçim süreci gerçekleştirmektir."

Türkiye'de demokratik olgunluğun ciddi şekilde geliştiğini fakat istisnai de olsa birçok yerde olayların olduğuna işaret eden Atalay, güvenlik tedbirleri planlanırken, yerel seçimlere has özelliklerin dikkate alınması gerektiğini kaydetti.

İçişleri Bakanı, "Seçim ortamında bizim açımızdan, güvenlikçiler açısında baktığınızda en önemli sorunlar arasında, partilerin bayrak, flama vesaire asma yarışının meydana getirdiği gerginlikler bulunuyor" dedi.

YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
GURBETCİ 24 Ocak 2009 Cumartesi 23:22

ELİNİZİ VİJDANINIZA KOYUN,YILLARDIR ÜLKE SATILIYOR,AMERİKANIN UŞAĞIYIZ DENİYOR. ERGENEKON YOK VEYA VAR DENİYOR.BUNA BAĞLANTILI OLARAK YARGIYA DİL UZATILIYOR.BAY-KAL ÇÖZÜMÜ BULDU REFERANDUMA (halk jürüsüne) GİDELİM BUYURMUŞ.REFERANDUMA GİDELİM AMMMAAA ARDINDAN DA BAYKAL CHP KALSINMI KALMASINMI REFERANDUMUNA GİDELİM. BAKALIM SONUÇ NE ÇIKACAK.VARMISINIZ SAYIN BAYKAL.HORDİ MEYDAN. VEYA ÖNCE GOĞAN MEDYA BÖYLE BİR ANKET YAPSIN.İNTERNETTE GÖRELİM.SORUN BURDA ZATEN..

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 24 Ocak 2009 Cumartesi 21:18

ALLAH AŞKINA,BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZIN,ALLAH AŞKINA BİRAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN.konu akp değil.konu türk demokrasisi.birileri onyıllardır.çağdaşlık adına cumhuriyet adına atatürkçülük adına devlet adına deyip bu ülkede at oynatıyor.istediklerini öldürüp istedikleri hükümete şantaj yapıyorlar.öncelikle bu antidemokratik ve halka düşman oluşumu tasviye etmeliyiz.lütfen gözlerinizi açın.hepiniz akp ye kilitlenmişsiniz.bu ülke neler yaşadı hepimiz gördük.bu ülke hepimizin. birilerine ait değil.

Yorumu oyla      18      10  
Mustafa Yılmaz 24 Ocak 2009 Cumartesi 20:57

Sayın Baykal'ın bu yorumu Apo'nun adeta zil çalıp göbek atarak Türkiye Cumhuriyeti'nin sonu geldi muştusundan daha kötü. Yargımız da Ordumuz da Milletimiz de, uyutulanlar ve hainler hariç dimdik ayakta. Bu ülkeyi bize sokakta gezerken vermediler. her ailede şehitlerimiz ve gazilerimiz var. ele geçirmek isteyenler bu bedelin birkaç mislini öder.

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 24 Ocak 2009 Cumartesi 16:24

TOTEM abicim...ergenekondan alınan kişilerin elinde bulundurdukları belgeler..demokrat partizamanında CHP nin yasadışı yaptıklarını deşifre edicek nitelikte,,tabiki onlar bile bunların sonu gelmesi yeterli,fakat şuanda kamuoyuna yansımak üzere olan RESMİ BELGELER de bunların tuzu biberi olucak...baykal akıllanmaz..akılsız başın cezasını sayısı az olan ve CHP yi Atatürkün partisi olarak gören bir kısım çekecek!!onlarda göreceklerki CHP bizi kandırmış!!! kargaşada çıkmıyacak bu deşifre sonucu!

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 24 Ocak 2009 Cumartesi 16:14

Baykalın bu telaşı çok manidar.bir soruşturmaya eğer olayın içerisinde değilseniz,nasıl bukadar şiddetle karşı çıkarsınız? herzaman hukuktan bahsedenler şimdi hukuku engellemek için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.bu vatandaşlar şunu söylese,evet herşey soruşturulsun ama usule ve hukuk kurallarına dikkat edilsin.ozaman amenna ama bu vatandaşlar soruşturmayı engellemek istiyorlar sadece.baykal hem kendisinin hemde partisinin gayrimeşru işlerin içinde olduğunu itiraf ediyor adeta.

Yorumu oyla      18      10  
Turgut Bey 24 Ocak 2009 Cumartesi 12:25

Devam edin Hukuk kökenli Sn.Baykal,bir siz birde Sn.S.Kanadoglu bu kadar Hukuka karsi davraniyor demek sizin ya bir bildiginiz yada sakladiginiz bir olay var O ortaya cikacak diye bu kadar karsi cikiyorsunuz?

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 24 Ocak 2009 Cumartesi 10:43

Tanrım Sn Baykala Akıl ve Fikir versin.Böyle bir mantık olurmu? Hukuk referanduma sunulacakmış ??? Ben sonucu söyliyeyim,Malüm Davaya Türk Halkının Desteği %70 in üzerindedir. Bu böyle biline.Hadi bakalım Sn Baykal HODRİ MEYDAN...!

Yorumu oyla      18      10  
rkrk 24 Ocak 2009 Cumartesi 10:34

Özür dileyerek bazı yorumlar yapacağım,bu benim kişisel görüşümdür;sayın baykal akla pakla eşkiyayı meclise sok,sonrada sadakacı bir toplum yaratılsın,korku imp.kurulsun,6 milyon yazılan seçmenin en az 5,5 milyonu militan büyükşehirlerde oy kullanacak geri kalanlarıda hedef saptırmak için yazılmıştır,böyle bir durumda seçimden medet beklemek safdillik olur,tüm bunlara katkı yapan baykal benim gözümde giydirilmiş bir abd mankeni olduğunu söylüyorum,bahçelide öyle,......

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdüllatif Şener Turktime'a Konuştu: Herkesin Etnik Kökeni Tartışılmalı!
Ak Parti’nin kurucularından olan ancak yollarını ayırarak yeni bir oluşum ...
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
 
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
 
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
"Başbakanımız Göğsümüzü Kabarttı"
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, Davos'ta Başbakan Erdoğan'ın gösterdiği ...
Erdoğan Tazminat Kazandı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir yazıda ’’kişilik haklarına saldırıda ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
twitter
ÖSYM
DEAŞ
Kobani
Mehmet Şimşek
İstihdam
Yeni Zelanda
Devlet Bahçeli