Turk Time
DOLAR
47,8784 %0.1
EURO
55,4429 %0.31
ALTIN
6737,1920 %0.68
BIST-100
14172,26 %0.28
PETROL
87,2600 %1.64
BONO
41,1200 %-0.07
ISTANBUL
BUGÜN
22/27°
ISTANBUL
YARIN
22/28°

Eski Müftü CHP'li Vekil Özkes:

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "AKP 10 yıldır vardır, CHP 89 yıldır vardır. CHP'liler siz siyasi tarihte yokken de Müslümandılar, yarın siz iktidardan düştüğünüzde de Müslüman kalacaklardır. Siz Müslüman olmayı önce Allah'a sonra CHP'ye borçlusunuz." dedi.

  • Son Güncelleme:
Eski Müftü CHP'li Vekil Özkes:
MHP Grup Başkanvekili Vural, ''Hiç kimsenin, başörtüsü nedeniyle yükseköğrenim hakkından yoksun bırakılamayacağına'' yönelik önergelerinin reddedilmesi üzerine AK Parti milletvekillerine, ''Başörtüsü konusunda önerge vermediniz mi? Nerede imzanızın namusu?'' diye tepki gösterdi
 
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Hiç kimsenin, başörtüsü nedeniyle yükseköğrenim hakkından yoksun bırakılamayacağına'' yönelik önergelerinin reddedilmesi üzerine, AK Parti milletvekillerine, ''Başörtüsü konusunda önerge vermediniz mi? Nerede imzanızın namusu?'' diye tepki gösterdi.
 
TBMM Genel Kurulu'nda, zorunlu eğitimi kademelendirerek, 12 yıla çıkaran kanun teklifinin görüşmeleri devam ediyor.
 
MHP, görüşmeler sırasında teklife yeni bir madde eklenmesine dair önerge verdi. MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Mehmet Şandır'ın da imzasının bulunduğu, ''Hiç kimse başının örtülü olması nedeniyle yükseköğretim hakkından yoksun bırakılamaz ve bu yönde uygulama ve düzenleme yapılamaz'' hükmünü içeren önerge, kabul edilmedi.
 
MHP'liler sonucu alkışlarla protesto ederken, Vural, ''Bu önergeyi, daha önce AKP Grup Başkanvekillerinin imzasıyla TBMM Başkanlığı'na gönderdik. AKP Grubu'nun komisyon sıralarında olmasını istirham ediyorum. İmzanın namusu varsa buyurun. Bravo size, imzanızın namusu nerede, başörtü konusunda önerge vermediniz mi?'' diye tepki gösterdi.
 
-''Meyhaneye kendi parasıyla gideni Allah affeder''-
 
Madde üzerinde verdiği önergeyle ilgili söz alan CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP'nin, en çok imam-hatip okulları açan parti olduğunu ancak, ''siyasi tarihinde tek bir imam-hatip okulu açmayan din istismarcılarının, imam- hatipler üzerinden siyaset yapmayı'' sürdürdüğünü söyledi.
 
Özkes, ''AKP 10 yıldır vardır, CHP 89 yıldır vardır. CHP'liler siz siyasi tarihte yokken de Müslümandılar, yarın siz iktidardan düştüğünüzde de Müslüman kalacaklardır. Siz Müslüman olmayı önce Allah'a sonra CHP'ye borçlusunuz. Meyhaneye kendi parasıyla gideni Allah affeder ama kul hakkı yiyeni Allah hiç bir zaman affetmez'' dedi.
 
 
 
AA

YORUMLAR 

Misafir

Müftü, hemde CHP nin icinde daha gülesim yoktu.Yakinda onada Imam ismini takarlar.

Misafir

ne adam ne müftüsü papaz ağzı ile konuşuyor.

Misafir

chp geçmişini ne kadar dindar olduğunu ! biliyor gerçek müslümanlar müftü efendi takiye yapıyorsun.

Misafir

Halk partisinin müftüsü, aman Allah´im tam bir rezalet bu, duymadinizmi Kilicdar Beyin Milletvekillerine tavsiyesini, cilingir sofralarini milletin ortasina kurmayin halk bize oy vermez..! Ey Müftü sen varya tam Halk partililerin laik incina uygun fetva verirsin.Söylesene onlara ICKI:(kötülüklerin anasidir) seni anlindan öpeyim.

Misafir

Din yerine bilimi rehber almadıkça gavur dediğimiz toplumların egemenliğinden kurtulamayız. Bırakın artık şu dine bağlılık yarışmasını da bilime, özgür ve yaratıcı düşünceye dönün.

Misafir

Gülay/İş bankasına CHP nin daha nasıl hissedar olduğunu bilmiyor ama alim olmuş fikir saçtırıyor.AKP liler dini kullanıyor.Kullandıkları dinin Kuran-ı Kerim ile alakası yok.Müslümanlık hiç kimsenin gayri meşru hareketlerine kalkan yapılamaz.Allaha inanan Allahtan korkarda.Kulu bile aldatamazken,Allahı kandırabileceğini sanmıyorsun değil mi?Atatürküde,milliyetçiliğide,dinide rahat bırakın.Ülkesine gerçekten hizmet edenin kalkana ihtiyacı olmaz.

Misafir

İhsan Özkes bu söyledikleriyle chp'nin gözüne girmiştir umarım ama bizde biliyoruz ki chp'nin dindar insanlara anlayış gösterseydi onlarla ugraşmazdı.yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.siz şu iş bankasına nasıl hissedar oldunuz onu bir açıklayın.orada çok müslümanın hakkı var.onu nasıl affeddireceksiniz.

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz