YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
yakub 12 Şubat 2010 Cuma 08:18

kusura bakmayın halk artık yemiyor şapka düştü kel göründü halk açlıkla mücadele ediyor yemişim one munuteni suni gündemler bitti herkes kendine iş arasın bayy

Yorumu oyla      18      10  
OWLEYE 12 Şubat 2010 Cuma 00:51

Erzurum kongresine damat şerit in gönderdiği söylenilen telgrefta , sakın isyan düşüncesinde olmayın abd mandası bizim için en doğru yöndür, dediği söylenir..Tabii olarak totaliteryanlerin şu andaki istençleri de bu yönde cereyan etmektedir..Himaye olunma istenci birey olamama tezahürüdür ve bu tezahürün kendini dinginleştireceği bir ideoloji çeşitliliği mevcuttur..Bilimsel olmayan tabiriyle eylemin yansıması yavşaklık , yardakçılık , payandacılık şeklindedir.

Yorumu oyla      18      10  
mehmet altun 11 Şubat 2010 Perşembe 21:13

ikiyüzlü şarlatan birliği avrupalıların ülkemizi birliklerine almıyacaklarını beşikteki çocuk dahi bilirken ülkeyi sözde yönettiğini sanan emperyalist kuklaları hiç utanmadan halkı aldattı avrupa istedi diye ısmarlama yasalar çıkardı teröre karşı mücadelede polisin askerin elini kolunu bağladı kıbrısı avrupalılar istedi diye feda ettiler ermeni açılımı kürt açılımı emrini verdiler anında yerine getirdiler yani kısacası bu rezaletin baş sorumlu ikiyüzlü akp hükümetidir bırak masal anlatmayı başba

Yorumu oyla      18      10  
Fettullahçı olmayan sıradan vatandaş 11 Şubat 2010 Perşembe 19:30

syn başbakan siz tekel işçilerini ne kadar duyarsanız ab de anca sizi o kadar duyar çünkü siz işçinize normal başbakan gibi değil bop başkanı gibi davranıyorsunuz. AB de sizin aslında ABD'ci olduğunuzu biliyor hoş AB'cide olsanız farketmez onlar bizi, böcek gibi görüyorlar,sizin gibilerin sayesindede bunu bize hissettiriyorlar.İşçisine hakkını vermeyen demokrasi verirmi?Bu one minute AB'ye değil Türk halkını kandırmaya dönük.Bunların iki yüzlüolduğunu 7 yıldır herkes söylüyor siz niye duymadınız

Yorumu oyla      18      10  
Hikmet Kaya 11 Şubat 2010 Perşembe 18:48

şimdiye kadar okuduğum en güzel haber,farkında olmadan kendi ağızlarından kendilerini anlatıyorlar "bu akp’nin gözü kör müdür allah aşkına. eğer bu adaleti görmezden gelirlerse bu adalet bir gün onlara da lazım olacaktır" dil bu bazen karşıya bazende kendine söyler.

Yorumu oyla      18      10  
Hikmet Kaya 11 Şubat 2010 Perşembe 18:42

"Bu AKP’nin gözü kör müdür Allah aşkına. Eğer bu adaleti görmezden gelirlerse bu adalet bir gün onlara da lazım olacaktır"

Yorumu oyla      18      10  
Analitik Bakış 11 Şubat 2010 Perşembe 18:20

Yazık diyen fikirsiz zikirsizlere yüzlerce kez yazık ki başkalarını kendileri gibi sığ zannedip mazlum ayaklarına yatıp haklı çıkacaklarını sanıyorlar. Yazık ki bunlar da bizler gibi aynı okullarda okudular yazık ki bunlar da Atatürk gibi bir Önderin kurudğu ülkenin çocukları yalnız onur ve reliteden paylarını alamışlar sadece işkembeleriyle meşguller.

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 11 Şubat 2010 Perşembe 18:17

haa sahi ne oldu gülben ergenin bebeği?peki galatasaraylı joe nin sakatlığı ne alemde?haber kimsenin umurunda değil herkes aklındakini ve içersinde biriktirdiği kinini kusma peşinde.böyle vatandaşa böyle siyasiler fazla bile...

Yorumu oyla      18      10  
Hikmet Kaya 11 Şubat 2010 Perşembe 18:12

Eğer bahsedilecek konu adaletse önce silivri zindanlarında ergenekon yalanı ile yatan aydınlara ve vatanperverlere adalet sağla, kendi ülkende adaleti tam olarak dağıtabiliyormusunda kalkıp Avrupa parlamentosuna adaletten bahsediyorsun.

Yorumu oyla      18      10  
Analitik Bakış 11 Şubat 2010 Perşembe 17:40

Sahi ne oldu bu mayınlı araziler. Hani kendimiz temizleyecektik de, hani bölge insanına da istihdam alanları yaratılacaktı da, hani sonra oralarda üretim yapılacaktı da... Gazeteciler de yazacaktı; AKP’nin büyük başarısı diye! Bir başarsanız da yazsak artık; elimiz kaçınıyor; “güzel şeyler” yazasımız var! NE OLDU YENİ ANAYASA İLE ONE MİNUTE KARŞILIĞINI MI VERECEKSİN İSRAİLE?

Yorumu oyla      18      10  
rıza 11 Şubat 2010 Perşembe 17:37

8 yıldır ab diye tutturan akp ve yalakaları türk halkının sağduyusunu ve öngörüsünü hiçe sayıp soros ve onun içerideki ekibinin gaz vermesiyle bu güne kadar geldi türk halkı ve muhalefetin tüm uyarılarına rağmen ab nin kuklası olan akp çıkardığı yasalarlada türk halkının geleceğini karatmaya çalışmış ama başaramamıştır bu gün ergenekon denilen ucube davadan yargılananların neden yargılandığı ortadadır bu gün başbakanın açıklamalarını dinleyince korktum savcı öz yarın ergenekoncu diye dava açar

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 11 Şubat 2010 Perşembe 17:36

BEN SADECE YAZIK DİYORUM!!Bu çıkışa bu yorumlar militan bir zihniyetin ne derece şuursuz ve mantıksız olduğunun enbüyük göstergesidir.ben artık ne anlatayım yorumcu arkadaşların bu yorumları olayı sözün bittiği noktaya getirmiştir.aklıma gelen tek sözler;yazık,ayıp ve elinsaf...

Yorumu oyla      18      10  
Analitik Bakış 11 Şubat 2010 Perşembe 17:18

Kerkük ve Musulda Dersim ve Şeyh sait çucukları Bugünün AKP'lileri yüzünden hak talep eemiyoruz. Talep etmeyi bırak Askerimizi Çuvallayanları Ülkeye kabul edip baş tacı ediyoruz kimin sayesinde? kerkük Musuldaki Türkmenleri 1 milyar dolara satan antlaşmayı kim imzaldı? Tapuların yakılmasını, evlerinden sürülmesni seyreden kim? 1959 yılında Türklerin varlığını ve Türkiyenin Garantörlük hakkını tanıyan Zürih antlaşaması AKP tarafından yok edilsin diye mi imzalanmıştı? Kim kime ne veriyor?

Yorumu oyla      18      10  
Analitik Bakış 11 Şubat 2010 Perşembe 17:15

Rum'u AB ye hiç itirazsız sokturan onun vetosuna muhtaç kalanlar ve yağdanlıkları hangi cüretle ne konuşurlar. Anlamsız. Kurtuluş Savaşında öncelikli amaç bir Türk Devletini uluslararası areneda tanıtmaktı. Ne Kıbrısı ne adaları? Cehaleti bırakın. Kıbrısı Vahdettinin kaçtığı gemiyle mi kurtaracaktın? Hadi Hanyayı da talep edelim Fas'ı da. Kıbrısta Rum Türke hakkını vermezmiş. Son 10-15 yılda Avrapadan kaç devlet çıktı haberiniz var mı? Ki onlar böyle sınırları ayrı yasaları ayrı değil iç içe.

Yorumu oyla      18      10  
EZBER BOZDURAN 11 Şubat 2010 Perşembe 16:32

Son derece mantıksız bir konuşma. 100 sene önce elimizle İngilizlere ve Rumlara verdiğimiz toprakları Lozan'da da bunu masaya yatırmayıp çözmediğimiz halde Kıbrıs halen bizimdir diyorsak, onlar da ülkenin yarısı gitmiş ülkeye ortak olmamıza PEKİ derler mi? Biz onların yerinde olsak EVET dermiydik? Sahi aklıma geldi: Kerkük ve Musul'dan neden HAK iddia etmiyoruz!!!??? Oralar da Bizim değil miydi?

Yorumu oyla      18      10  
yakışmadı 11 Şubat 2010 Perşembe 16:23

Ülkemizin iç konularının büyükelçilerle konuşulmasını yadırgadım. Avrupa şikayet mercii değildir. Her zaman dediği gibi halk seçecektir Avrupa değil.

Yorumu oyla      18      10  
11 Şubat 2010 Perşembe 15:33

Siz AKP'lilerin Peygamberinin eşini GATA'ya Ülkesini AB'ye nasıl almazsınız? Körmüsünüz yafu, çarpılırsınız alimallah.

Yorumu oyla      18      10  
BU VATAN BİZİM 11 Şubat 2010 Perşembe 15:01

Yorumlamaya değmez.Hiç bir haber değeri yoktur.Bunlar devamlı söylenir.Dış politika gereği.

Yorumu oyla      18      10