YORUMLAR
Toplam 44 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 1 Aralık 2009 Salı 00:16

buna izin vermeyeceğiz mustafa kemalin izinden ayrılmıyacağızşehitlerimizin uğrunda can verdikleri bu topraklardan bir avucunu bile vermeyeceğiz türkün damarlarında dolaşan asil kandır kalleşlik nedir bilmez türk en büyük tür mustafa kemal ATATÜRK KAHROLSUN pkk ve yandaşları ne mutlu şanlı bayrağım NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yorumu oyla      18      10  
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 1 Aralık 2009 Salı 00:10

bu nasıl sözdür ersin tokgözsiz hala birşeylerin farkında değil yada taraf tutuyorsunuz hangi faşistlikten bahsediyorsunuz izmirin verdiği bu tepki yerinde bir tepkiydi ellerinde silahlarla saldırdıkları şehitlerimize kim acıdı kim düşündü gariban yol parasını komşularından bulup askere giden yavrularımızı verdikleri 15 milyon gibi komik bir parayla ay başını getiren askeri kim düşünüyor bunları tartışın şehit düşmüş mehmetçiklerimizin anı yerdemi kalıcak pkk terörü göz göregöre şekirdemi yapsın

Yorumu oyla      18      10  
halim 30 Kasım 2009 Pazartesi 21:25

Bölücülük varsa tepkide olacaktır.zira bu devleti kurarken Türk Milleti sadece sakaryada yirmialtıbin şehit vermiştir. bu yazarlar Türk kızlarını eleştireceğine mersin,istanbul ,viranşehir sokaklarını yakıp yıkanları eleştirsin.

Yorumu oyla      18      10  
Metot 30 Kasım 2009 Pazartesi 20:05

Hayvanlar insanlara karşı sorumlu değildirler.İnsanlar kendilerinden sorumlu oldukları gibi;sahip oldukları hayvanlardan da sorumludurlar.Kurbanlık hayvanın kaçmasının önlemini almak kubanlık sahibi ile beraber o yerin ve Türkiye'nin yöneticilerinin görevidir.Bu önlemi almak zor da değildir.İlk yapılacak olan şey;*ciddi olmak*tır.

Yorumu oyla      18      10  
GERÇEK VATANDAŞ-3 30 Kasım 2009 Pazartesi 17:13

1 ve 2 nolu yorumlarımın mantığını kavramayıp; “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” diyenler çıkabilir diye açıklama gereği duyuyorum; Genelde demokrasiyi savunsam ve üniversiteler ile bazı kamusal alanlardaki başörtüsü yasağı benzeri “görünürde demokratik” uygulamaların mevcut “mevzuata” uygun ve samimi olduğunu kabul etsem de; ne denli yasal ya da samimi inanca dayalı olursa olsun; hukuka ve adalete uygun bulmadığım ya da demokratik ortama zarar vereceğine inanmadığım takdirde karşı çıkmanın da demokratik hakkım olduğuna inanıyorum. Bu nedenle üniversitelerde ve bazı kamusal alanlarda başörtülü ya da türbanlı kadınlarımızın alınmama uygulamasına da karşıyım.

Yorumu oyla      18      10  
GERÇEK VATANDAŞ-2 30 Kasım 2009 Pazartesi 16:23

Diğeri belli bir dini ve siyasi dinci bir ideolojiyi simgeleyen şeklinde tek tip örtünerek, üniversitelerin laik ortamına zarar verilmesini önlemeye çalışan demokratik medeni bir düzenleme. Tamam, ben de Üniversitelerimizdeki bu uygulamaya katılmıyorum. Ama amaçlar ve inançlar yönünden İran ile de aralarında benzerlik kurulmasını kasıtlı, kışkırtıcı ve mantıksız buluyorum!

Yorumu oyla      18      10  
GERÇEK VATANDAŞ-1 30 Kasım 2009 Pazartesi 16:23

Ersin Tokgözün benzetmesine hayran olanların mantığına bakın. “İranda Başı açıklar, Türkiye de de başı kapalılar” Üniversiteye alınmıyor diye İki Ülke Üniversite Yönetimleri arasında ne fark varmış deniyor? Biri Hıristiyan, Musevi, Müslüman ayırımı yapmadan herkese her yerde İslam usulü tek tip giyinmeyi şart koşan “baskıcı tek dinci şeriatçı” anti demokratik ve gayrı medeni bir zorlama.

Yorumu oyla      18      10  
MERAKLI 30 Kasım 2009 Pazartesi 16:02

"Gerek Nasyonal Sosyalizm ve gerekse Faşizm, Mustafa Kemal rejiminin az çok değiştirilmiş birer şeklinden başka bir şey değildir" - Mahmut Esat Bozkurt.

Yorumu oyla      18      10  
İNÖNÜCÜ OLMAYAN % 100-Halis-Muhlis Gerçek ATATÜRKÇÜ 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:54

Ersin TOKGÖZ'ü kutluyorum: Gerçek bir aydın ve gerçek bir demokrat! Daha da önce; İNSAN!

Yorumu oyla      18      10  
GERÇEK VATANDAŞ 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:51

Bu iki olayı bir biri ile karşılaştırıp bağlantı kurmak kadar saçma, haksız ve zalimce bir mantık olamaz! Biri savunmasız, mazlum, can derdine düşmüş zavallı bir hayvana eziyet; Diğeri bölücü, eli silahlı cani hain terör örgütünün temsilcilerinin tahriklerine karşı sert bir yanıt! Nerede aralarındaki benzerlik? Tamam; Bir kısım İzmirlinin haklı öfkesini dile getirişi fazla sert. Ama İzmirli vatan evlatlarının tepkileri için asla katılamayacağım laf ola beri gele bir benzetme ve itham olmuş Ersin Tokgöz'ün ki.

Yorumu oyla      18      10  
Fernando LUGO(Hondurasçıları görevden alan demokrat) 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:44

Bu resim sürekli burada kalmalı.. Kalmalı ki, her-şey daha iyi anlaşılsın! Domokratlıkla-Hondurasçılık farkı..

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:35

Sn TOKGÖZ,Kalemine Yüreğine sağlık arkadaş.Rahatsızlığa koyduğunuz TEŞHİS, tek kelime ile mükemmel.Birde bu tür "Psiko Vak-a" ların tedavisini, bu işi bilen doktorları bulabilirsek, Kendilerini hala "ORTAÇAĞIN SEÇKİNLERİ" sanan bu tür ZİHNİ BOZUKLUKLARI çok rahat tedavi edebileceğiz.Teşekkürler arkadaş, binlerce kez teşekkürler.

Yorumu oyla      18      10  
RESAT 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:17

Hilkat garibesi Erisn Tokgöz! Agzini toplayin siz ilkönce....

Yorumu oyla      18      10  
orhan 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:08

BU RESMİ KOYUP SÜREKLİ GÜNDEMDE TUTMAK KÖTÜ NİYETTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR.

Yorumu oyla      18      10  
İzmir,varoş:) 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:05

Bizi faşist veya solcu nitelendirenler son 15-20 yılın seçim sonuçlarına bakarlarsa utanırlar..Bir bakmışsın Demokrat Partiye oy vermişiz, bir bakmışsın CHP ye..Sadece değiştirilmeyen seçim yasalarında ülkemizin her köşesinin İzmir gibi modern olmasına çabalamışız..nafile tabii..ne seçim kanunu değişecek, nede biz huzurlu ve modern hayat göreceğiz..Birde bu arabaları taşlayanlar izmirli olmayabilir!.Hani biz geldik buraya sizin yüzünüzden başımıza bela gelecek diyenler olmasın:))))

Yorumu oyla      18      10  
OWLEYE 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:39

Ülkenin mevcut psikiyatri hastaneleri yüzde 125 dolulukta çalışıyor.Ancak öyle insancıl toplumuz ki yer bulamayanları, siyaset,sanat,ticaret alanlarında barındırmakta ve hürmet etmekteyiz.Bu konuda eşsiziz.Ve ülkemizde cehaletin haritasını çıkarmaya gerek yoktur. Ya da şehirliliğin...,iki önceki atasının yaşadığı yerde yaşayan neslin oranı yüzde 15 i bulmayan toplum için yerleşik kültür,şehirlilik gibi öğelerden zaten bahsedşlemez..Yani cehalet bizde pandemikdir.Epidemik değil...

Yorumu oyla      18      10  
Zerdüşt 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:21

Kaleminiz, yüreğiniz ve cesaretiniz dert görmesin. Yok birinin ötekiden farkı. Tamamen şekilci olmuşuz. Okumuyoruz çünkü, birbirimizi tanımıyoruz, kabul etmiyoruz. Moderniteyi de dini de bilmiyoruz.En kötüsü bildiklerimizi kesin doğru sanıyoruz.

Yorumu oyla      18      10  
Erhan DOĞUDAN 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:03

Kurbanlığa eziyet edenle izmirdeki olayları aynı kefede görenlerin ciddi sorunları olduğunu veya sorun yaratıcı olduğunu düşünüyorum. Öğünmek gibi olmasın izmirli olmaktan her zaman gurur duydum. Bu haberle de duymaya devam ediyorum. Bu arada o yayınlanan resimlerle vatansever delikanlılarımızın hedef gösterilmesini de esefle kınıyorum. Hoş isteyen hedef göstersin veya göstermesin İzmirli teslim olmaz, tepkisini koyar. İzmirli yardım severdir kaşınanı kaşımayı insani görev olarak kabul eder.

Yorumu oyla      18      10  
Ulubatlı Hasan 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:44

İzmir ve İzmir'li faşistse Diyarbakır başta olmak üzere Batman, Siirt, Van illeri nedir? Ya siz Bölgeye giremezsiniz tahrikleri yaratan Başbakan nedir? Gittiği zaman dükkanların kapatılmasını, çöplerin toplanmasını engelleyemeyen Vali kime ve neye hizmet etmektedir? Baykal dometes yumurta yağmuruna tutulurken çok hoşunuza gitmişti. Tandığınıza gerek yok bir Uluslararası Nakliye Şirketine girin sorun, Habura giren TIR'lardan Türk bayraklarını bu insanlar indirtip tehdit etmiyorlar mı? Bu nasıl iş

Yorumu oyla      18      10  
Ulubatlı Hasan 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:40

Türk Askerini şehit eden PKK'yı bizim gerçeğimiz diye sahiplenen her fırsatta devlete meydan okuyan faşistlerin İzmir'de yaptığı tahriki görmeden taş atarak hadlerini aşan bir kaç kişi yüzünden bir kente yüklenilmesinin asıl sebebi AKePe'nin bir türlü dümen suyuna girmemiş olmasından kaynaklanıyor. Bölücü Kürtler taş atarsa aman onlar çocuk yargılamayın diye sevgi gösterileri sunanlar iş Türk Milletinin artık gırtlağına çökülmüş hassasiyetleri olunca faşist. Niye hep biz verelim?

Yorumu oyla      18      10  
Esmer 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:31

Nedense bu yazıya hiç şaşırmadım.Sn.Ersin Tokgöz asıl hasta olan sizsiniz.Size doktor falan yetmez.Kendinize bir iyilik yapın da tam teşekküllü bir hastaneye yatınız.Allah muhafaza bir karışıklık çıkarsa sizi ne vahşiler korur ne de faşist dedikleriniz.Niyazi'nin gittiği yere gidersiniz. bir hastaneye yatınız.Lütfen..Allah muhafaza bir karışıklık çıkarsa sizi ne vahşiler korur ne de faşist dedikleriniz.Niyazi'nin gittiği yere gidersiniz.

Yorumu oyla      18      10  
EMMi 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:29

izmirli fasisttir cünkü PKKlilari taslamistir,Izmirli Fasisttir cünkü ABD askerlerini önce Yumurta yagmuruna tutmus ardindan da dövmüstür.Izmirli Fasisttir cünkü Yunani denize Dökmüstür.Izmirli Fasisttir cünkü Bati Sevri 100 Sene Ertelemek zorunda kalmistir. O yüzdendir ki Tokgöz ve Teslimiyetci Tayfasi batinin cikarlarina tas koyanlari fasistlikle,darbecilikle suclar.

Yorumu oyla      18      10  
Fadime 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:10

Yazar haberi bir yerlerden mi duymuş?İzlememiş mi?Protestocuların taş atmaması iyi olurdu.Ancak DTP lilerin tahriklerinden hiç bahsetmemek ve DTP araçlarının yayaların üzerine "düşmanca" çıktığını görmemek neyin nesi?Kürt fetişistleri farkındamısınız "ayrımcılık yaptığınızı".Bir misyonunuz var sanki ve iç çatışmayı kızıştırmaya çalışıyorsunuz.Bırakın Kürtseverliği adil olun.Size Türkleri yıkayın yağlayın demiyorum.Sadece adil olun!!

Yorumu oyla      18      10  
sedat kır 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:47

maddi durumları iyi oldukları halde devletten yandaş olmanın bedeli olarak utanmadan kömür yardımı alan hırsızlardan hesap sorulmalı.pkklılar kahraman gibi karşılanırken utanmadan sırıtanlardan tek kelime tepki göstermöeyenlerden hesap sorulmalı

Yorumu oyla      18      10  
DARBECİLERDEN ÖNCE DARBESEVERLERDEN HESAP SORULMALIDIR! 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:09

Kafa yapısı aynı ise uygulamanın farklı olması sonucu değiştirmez! Örnek: İran'da başı açık/Türkiye'de başı kapalı kızlar üniversiteye alınmıyor! Ne farkı var?

Yorumu oyla      18      10  
Mürrüvet 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:02

Ülkücüleri pkk ile eşit mesafede görenler ancak milli kimliğini yitirmiş asimile olmuş sakat beyinlilerdir

Yorumu oyla      18      10  
serhat kır 30 Kasım 2009 Pazartesi 11:58

mho ile pkklıları aynı keyefe koymak zavallılıktan başka bir şey değildir bunu söyleyenlerin zeka problemi olduğuna ve tedavi altına alınmaları gerektiğine inanıyorum

Yorumu oyla      18      10  
kemal 30 Kasım 2009 Pazartesi 11:58

bence maksatlı bir haber.. izmir'de pkkya tepki gösteren bir insanla bir caniyi aynı kefeye koymak son derece ayıp.. yanlışş!

Yorumu oyla      18      10  
serhat kır 30 Kasım 2009 Pazartesi 09:28

adamlar izmir de apo posteri açacakl izmirli tepki gösterince faşist olacak.peki dün mersinde karakol basmaya kalkan kürtlere ne diyeceğiz ya elektriği kaçak kullanan kürtlere ya her fırsatta pkkya destek veren şehirlere onlara ne diyeceğiz sayın yazar

Yorumu oyla      18      10  
Amcasi 30 Kasım 2009 Pazartesi 09:16

Ha PKK ha DTP he MHP hepsi ayni, hepsi kendi milletini öne cikarmak istiyor ve kanla besleniyor, bunlarin hic milleti icin degil milleti kullanarak kan icmek.

Yorumu oyla      18      10  
okur 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:49

barbarlık ile milliyyetçiliği birbirinden ayıramayacak kadar cahilsek başımıza gelenlere ve burnumuzun pslikten çıkmamasına ağlamamız gerekir. milliyetçi ghassasiyet duymak ne kadar doğalsa bunu elde taşla karşı tarafa saldırarak göstermek o kadar yanlış. atacaksın da ne olacak? karşındaki de kaldırıp sana atacak. sonuç? kim kazanacak? tabii ki iki taraf da kaybedecek.

Yorumu oyla      18      10  
tamer bekiroğlu 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:46

ne günlere kaldık türk milleyetçiliği çağ dışı ama en adisinden kürk milliyetçiliği pkk sempatizanlığı uygarlık

Yorumu oyla      18      10  
poyraz 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:45

bu pazar günkü ege cansen in yazısındaki kısa bir alıntıdır..tek sorum şu...medyadaki görevlilerden tanıdığınız var mıııııı..

Yorumu oyla      18      10  
poyraz 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:45

Öcalan’ın DTP’nin patronu olduğunu; günün sonunda ortaya bölünmüş bir ülke çıkacağını, hatta böyle bir tablonun “de facto” var olduğunu görüyoruz. Üstelik buraya dış güçlerin baskılarla gelindiği de biliyoruz. Ama bunları kabullenmekte zorlanıyoruz. Nitekim açılımın içeriğini de herkes biliyor. Biliniyor ki, MHP ve CHP bu kadar sert tepki veriyor. Ortada yalnız Türk milletinin (Kürtlerin önemli bir kısmı bu tanıma girer) “bölünmeyi içine sindirememe” sorunu var. Açılım kampanyasının amacı bu sindirmeyi sağlamaktır. “Ordu+Yargı” ikilisinin iğdiş edilmesi doğrusu iyi tasarlanmış. Medyadaki görevliler de rolleri iyi oynuyorlar

Yorumu oyla      18      10  
bitaraf 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:44

çok iyi bir gözlem.. durup düşünelim biz ne yapmak istiyoruz....urfada olduğu gibi izmir dede, bindiğimiz dal kesilmeye çalışılıyor, günlük çıkar uğruna... urfa daki cehalet, izmir deki ise yarı cehalet. unutmayalım "cahilden korkma yarı cahilden kork"diye ata sözümüz vardır...

Yorumu oyla      18      10  
BEKTAŞ 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:44

Pes doğrusu ilişki kurduğunuz olaylara hayran olduk.Dün akşam estirilen terör içinde bir ilişki kursanız.Mersin istanbul,hakkari başka iller sizin yorumlarınızla aydınlanacak.

Yorumu oyla      18      10  
Abuzer Abbas 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:43

Eğer teröre verilen desteği protesto etmek ve diliyle, hatta eliyle mücadele etmek faşistlik ise o zaman Ersin Tokgöz vatanseverlik ile faşizm tariflerini karıştırıyor demektir... Gerçi yazılarında buna benzer söylemleri çokça kullanıyor, kendince demokrat görünmeye çalışıyor... Eğer İzmir'deki hanımların cesaretini erkek geçinenlerin tamamı gösterebilseydi memlekette PKK sempatizanı kalmazdı... Bu işler demokrasiyle bir yere kadar olur, bu vatan otuz kupona alınmadı çünkü...

Yorumu oyla      18      10  
okur 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:43

ellerinize sağlık ersin bey. tepki göstermekle taş atmak aynı şey mi? nasıl o taş atan faşistlere sahip çıkılabilir anlamakta zorluk çekiyorum. valla karantina alanı çok geniş olacak galiba. lonlardan o kadar çok ki. ama sakın yılmayın bunlardan

Yorumu oyla      18      10  
hakkı 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:42

Haklısınız

Yorumu oyla      18      10  
mecnun 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:42

senin yazilarindan nefret ediyorum,siz insanliginizi vatan sevginizi yitirmissiniz

Yorumu oyla      18      10  
faşist 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:41

Vahşi cahilden, PKK'ya karşı savaşan Türk Kızını ayıramayan cahil.

Yorumu oyla      18      10  
Sembol 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:40

Gazeteci, namusunu koruyan izmirli kız için faşist diyemez. İzmirin sembolü olacak o kız. O gazeteci ise yalakalık sembolu olacak.

Yorumu oyla      18      10  
kartal 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:39

Ersin Bey, Biz domatese domat deriz, çekirdeğe de çiğdem deriz.Biz İzmir liyiz, rahatsızlığınız nedendir.Güllerlemi destek beklediniz İzmirliden? Açılan sözde bayraklar sizi mutlu mu etti? Başbakan bile rahatsızlığını dile getirdi. Şanlıurfalı Kasap ile İzmirli bağlantınız son derece saçma sapan bir mukayese olmuş. Lokal bir taş atma bir kaç tepki Hurra İzmir Faşistleri Kordon,domat,çiğdem muhabbetleri.çok sığ ve yersiz bir yazı olmuş,yorum bile yapmamak belki daha iyi olabilirdi.NEYSE..

Yorumu oyla      18      10  
Yorum farkı 30 Kasım 2009 Pazartesi 08:38

haberden anlamaz gazeteci. Urfadaki haberdir: insan köpeklik etmiş. İzmirdeki haber değildir: İzmirli Janne D'Ark işgalcilere taş atmış.

Yorumu oyla      18      10