YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sabriye 2 3 Ekim 2009 Cumartesi 00:17

saygılıysam,HERKESTENDE BENİM DİNİME SAYGI GÖSTERMELERİNİ BEKLERİM;ve MECBURLARDA zaten saygı göstermeye.her dinin her mezhebin YOBAZLARINA LANET OLSUN.zira AŞIRILIK her zaman ZARAR verir.rabbim kalbinde İYİLİK,KİBRİ OLMAYAN HERKESİ HİDAYETE ERDİRSİN İNŞALLAH;tabi bu EBU CEHİLİN ZABİTİNİDE.zira ALLAH MERHAMETLİLERİN en MERHAMETLİSİDİR.

Yorumu oyla      18      10  
sabriye 1 3 Ekim 2009 Cumartesi 00:06

her yanı çürüyen toplumun hala YİTİRMEDİĞİ en önemli HASLETİ,EBU CEHİLİN CEBERRUT ZABİTLERİNE karşı verdiği İNANÇ MÜCADELESİ;nerdeyse tüm dünyada ve ÜLKEMDE AKIL ALMAZ bir şekilde başlayan İSLAM DÜŞMANLIĞINI,TÜRKLÜĞE KÜFÜR ETMELERİNİ,BÜNYEM KALDIRMIYOR artık.ben bu kendini bilmez İMANSIZ herifi daha düne kadar tanımıyordum bile.ama 2-3 gündür KABUSUM oldu bu İMANSIZ HERİF;zaten bunada ALLAHTAN uzak yaşamak BELA olarak YETER;LEKÜM DİNÜKÜM VELİYEDİYN(senin sana benimki bana)ben nasılki diğer

Yorumu oyla      18      10  
doğrucu 2 Ekim 2009 Cuma 23:59

Bu adama haklı olarak kızıyoruz dinimizle ALAY ETTİĞİ için.Peki de, Bizler de Gayrimüslümlere yıllardır GAVUR, KEFERE, DİNLERİ BOZULMUŞ (bozulmamış şekli,orijinali kim biliyor o da ayrı mevzu) diye ALAY EDİYORUZ. Bizim yaptığımız ne kadar doğru?

Yorumu oyla      18      10  
kaybedemezler 2 Ekim 2009 Cuma 19:03

Sevan Nişanyan ve arkadaşları çalıştığı kurumun kaybetmesi için bir değer ifade etmesi gerekmezmi?Bizlere hiç bir değer ifade etmedikleri için süpürülüp gidesi tipler olarak geliyorlar.Kaybedenler ve kaybettiğini düşenenler bunlar ile birlikte yürüyenlerdir, sayıları çok fazla olsa da onların değerleri de fazla olmadığı için fazla önem arz etmezler.Kaliteleri yok.Kuru gürültü,toz bulutu.Bir yaz yağmuru bile bastırır gider.

Yorumu oyla      18      10  
sakin 2 Ekim 2009 Cuma 18:12

akbaba,asıl dini istismar edemeyenler,istismar edecek bir konu bulmak için reform isterler! insan bir dine neden inanır? ilâhi olduğu için değil mi? insan eli değmiş aslı bozulmuş bir dine inanılır mı? bunun toteme inanmakla ne farkı kalır? hoş totem olunca kendin hakaret edebilirsin ama başkalarının hakaret etmesine müsaade etmezsin(!) o dinin sahibinin ismini köpeğine isim olarak bile koyabilirsin totem olunca! ama soran olursa da benim kalbim temiz dersin! tabi deterjanla temizlemiştir herhal

Yorumu oyla      18      10  
darwinci 2 Ekim 2009 Cuma 17:18

Adam Dine ve Allah'a inanmıyor. Olabilir. Sözlerinden Yahudi'ler, Hristiyan'lar alınmıyor da neden Müslümanlar alınıyor? Din ise, onların da dini.Allah, onların da ALLAH'ı.

Yorumu oyla      18      10  
akbaba veya caylak 2 Ekim 2009 Cuma 15:05

sakin arkadas, kizdin demek? ac oku bakalim hristiyanlik ne zaman, nasil ve kimler tarafindan ve neden reformdan gecirilmis. hic olmazsa dini istismardan kurtarmanin kuralli bir yolu ayarlanir ve de bu bir tutam REFORM olur mesela.

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 2 Ekim 2009 Cuma 12:48

Adamın adı yada kimliği beni hiç ilgilendirmiyor.hatta allaha inanmamasıda onun seçimi ve yine beni hiç ilgilendirmez.ben onu allaha inanmadığı için yargılayamam amma hangi dini olursa olsun hangi inanışı olursa olsun alaya alıp saldırmak kimsenin demokratik hakkı değildir.hindistanda ineği kutsal sayan inanca bile saygı duymak zorundayız.bu tavırlar aslında ciddi bir kompleks ve saldırgan ruh halinin dışa vurumudur.şimdi ben onun armuda bıyık takılmış gibi duran suratı ile dalga geçsem olurmu!!

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 2 Ekim 2009 Cuma 11:45

Türk Milletinin bir numaralı düşmanı, Taşnak ERMENİLERİ ve onların yerli işbirlikçileri olan Marksist Leninist örgütlere mensup olan zümrelerdir.

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Tahsin 2 Ekim 2009 Cuma 11:42

Türkiyede tüm bölücü ve Marksist-Stalinist örgütlerin tamamının kurucularıda, yöneticilerinin tamamıda "KRİPTO KİMLİKLİ" kişilerdir. DHKP-C Örgütünün kurucusu olan şahsın asıl adı, "OHANNES BAKIRCIYANDIR"..

Yorumu oyla      18      10  
mican 2 Ekim 2009 Cuma 10:18

nişanyan'ı savunun hakkınız var. ama zatı muhteremiyan en derinlerden ne diye türk milleti için kutsal bir mesele ile sansüryanı açıklamaya çalışır? dikkat edin adam ermeni, halk onun ateist olduğunu bilmez, faturayı ermeni cemaatine keser; sonra neymiş efendim türk milleti ırkçıymış falanfilan. adam gençlerimizin beynine gerçek bombadan daha tehlikeli fikirlerini empoze edecek ve kimse dur demiyecek. işte sansürün olmadığına bariz bir örnek. fikri bölücü olmuş adam... saygı isteriz, saygı...

Yorumu oyla      18      10  
CEHEPE EBEDİYEN İKTİRA GELEMEZ! PEKİ, NEDEN? 2 Ekim 2009 Cuma 09:59

Bizim ateist aydınlarımızın klasik tavrı.. Daha bir-kaç ay önce Önder Sav İslam'la alay etmedi mi? Cumhuriyet'e/Hürriyet-Milliyet'e bakın! Hele bizim gençlik dönemlerimizde -Rusya yıkılmadan önce- alay çok daha korkunçtu. SONUÇ: AKP % 47 + CEHEPE ebediyen iktidar olamaz!

Yorumu oyla      18      10  
sevgi pıtırcığı 2 Ekim 2009 Cuma 09:52

metin çakır,Nişanyan açıkça alay ediyor.İnanç özgürlüğü isteyenlerin ki Nişanyan ve ekibide inanç özgürlüğü isteyenlerden,inanan insanın değerleriyle dalga geçmesi hoşmu?İki yüzlülük kendi inançlarına saygı bekleyenin Allah ve din inancı olanla alay etmesi değilmidir.

Yorumu oyla      18      10  
metin cakir 2 Ekim 2009 Cuma 04:23

bu yaziya Tepki gösterenler ikiyüzlü yeva Taraf gaztesinde yazdigi icin Tepki gösteriyorlar. Adam yazida Allaha inanmadigni yazmis,hakaret yok bence.Asil Müslümanlara hakaratleri okumak isteyenler Chumhuriyet Gazetesini Okusunlar veya öbür Gazetelerdeki beli yazarlari.

Yorumu oyla      18      10  
tarhan tekelioglu 2 Ekim 2009 Cuma 01:30

ne kayb etmesi? adam tam bir PR dahisi. Bu adamin adini sanini duymamistim ben mesela. Hatta kavanozdaki diski olayi ile kendini bir okur olarak bana fark ettiremedi. Son numara ile ben bile bu adamin farkina vardim. Maksad hasil oldu netice itibariyle... Bu son numara ile bu amerikali ermeni arkadasi kazananlar listesine eklemeniz lazimdi. Bir amerikali, bir ermeni ve taraf yazari... Baska türlü nasil türk halkinin ilgisini cekebilir ki???

Yorumu oyla      18      10  
Gözleri FETO güzel 2 Ekim 2009 Cuma 00:41

Dini islam olan bir ülkede -en demokratiki TR dir- herhangi bir kisi ben Tanriya inanmiyorum cümlesini, ben Tanriya inaniyorum cümlesi kadar rahat telefuz edebilir mi? Edebilirse su anda buraya S.nisanyan aleyhina yorum yazanlarin hepsinin ortak noktasi nedir? Edemezse o zaman S.Nisanyanin demek istedigi nedir? Bir düsünün fikir fukaralari.

Yorumu oyla      18      10  
sakin 2 Ekim 2009 Cuma 00:18

yav bir de bu adam karısının başına dışkısını nasıl dökmüş!? acıktığı zaman kendisine lazım mı oluyormuş ki kavanozlara dışkı stoku yapıyormuş!?

Yorumu oyla      18      10  
sakin 2 Ekim 2009 Cuma 00:15

pıtırcık adamın ne olduğu isminden belli zaten de din konusu muğlaktı onuda böylece açık seçik ifşa etmiş zaten ama akbaba mı çaylak mı neyse onun söyledikleri onunki kadar anlamsız geldi bana!

Yorumu oyla      18      10  
GERÇEK VATANDAŞ 1 Ekim 2009 Perşembe 23:53

Taraf'ın milliyeti cinsi cibiliyeti belirsizken, dini imanı ve inananlara saygısı da olmadığı anlaşıldı böylece.

Yorumu oyla      18      10  
sevgi pıtırcığı 1 Ekim 2009 Perşembe 23:30

Sakin Nişanyan Ermeni.Kurtuluş savaşına "yunan işgali" diyerek değerini küçümseyenlerin, akıl fikir babası.

Yorumu oyla      18      10  
sakin 1 Ekim 2009 Perşembe 21:31

iyi de akbaba,bu adamın müslüman olduğunu ve müslümanlığı kastettiğini nereden biliyorsun!? hristiyanlık da yeteri kadar reform(!) geçirdi zaten! islâmı ne zannediyorsun? toprak mı ki reform yapacaksın? allah bilir dinle bir ilgin yoktur belki de ama nedense böyleleri ister dinde reformu! islâmın gereklerini yerine getirenlerin neden böyle bir isteği yokta dinle ilgisi olamayanlar ne diye reform diye tuttururlar anlaşılır gibi değil!?

Yorumu oyla      18      10  
akbaba 1 Ekim 2009 Perşembe 20:38

sevmem bu adami ama bu konuda hakli. reform zamani geldi de gecti islamin.

Yorumu oyla      18      10  
sakin 1 Ekim 2009 Perşembe 20:25

bu adam olsa olsa salman rüşdi'nin yeni versiyonudur!

Yorumu oyla      18      10