YORUMLAR
Toplam 36 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
SALİH 9 Temmuz 2008 Çarşamba 

ÖNCELİKLE KOLAY GELSİN BENDE HERKES GİBİ ERGENEKON SORUŞTURMASIYLA İLGİLİ BAZI ÖNYARGILARIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM EGER GERÇEKTEN BÖYLE BİR YAPILANMA VARSA(var olduguna inanıyorum)BUNLARIN TETİKÇİ KADROLARIDA İLLAKİ VARDIR ŞUANDA HALEN ÇÖZÜMLENEMEMİŞ BİR OLUŞUMLARI VAR DÜN ANKARADA SOYULAN BANKA KANIMCA ERGENEKONLA BAĞLANTILI NEDENİ ÇOK BÜYÜK BİR SOYGUN VE SADECE BELİRLİ KASALAR ALINIYOR SİZCEDE BU ŞAŞIRTICI DEĞİLMİ BENCE BU KASALARDA YAPILANMANIN ÇÖZÜME HAZIR ŞİFRELERİ VAR ERGENEKON GERÇEKTENDE BÜYÜK BİR YAPILANMA EĞER ÜLKEDE KAOS YARATACAKSANIZ BAZI ÖNEMLİ SİYASETÇİLERE İŞ ADAMLARINA ÜST DÜZEY ASKERLERE YABANCI KONSOLOSLUK YETKİLİLERİNE SUİKAST DÜZENLENMESİ GEREKİYOR BU BÜYÜK YAPILANMA İÇİNDE SADECE YAKALANANLAR ELBETTEKİ YOK DIŞARDA HALEN BAĞLANTILARI VAR KAOS YARATMAK İÇİN DÜĞMEYE BASMAYA HAZIR BEKLEYENLER VARDIR SADECE UYGUN ZAMANI BEKLİYORLAR ANLAŞILAN İŞİMİZ GERÇEKTENDE ZOR ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Yorumu oyla      18      10  
bahar 27 Aralık 2007 Perşembe 

ova:vadinin eş anlamlısı sayılır.Ova:yeşillikli bi alan öğrenmek isteseniz bakın

Yorumu oyla      18      10  
parola 21 19 Aralık 2007 Çarşamba 

biz kürtler hakkımızı sonunakadar arayacagız biz bu yola baş koy muşuz leş bir yana baş bir yana

Yorumu oyla      18      10  
hasan tahsin 26 Kasım 2007 Pazartesi 

27 Nisan sürecinde Meclise girin diye size yalvaran bir mail attım. Ayrıca GİK üyesi birkaç arkadaşa da attım. Girseydiniz şimdi sizde meclisteydiniz. Girmediniz Sandığa çakıldınız!! Yaptığınız Sn Gül'ün Cumhurbaşkanlığını bir kaç ay ertelemek birde AKP ye %47 ye taşımak oldu. Sizin siyasi danışmanlarınız kimki? AKP den gizli maaş alan birilerimi.?Sn Baykalınkilert kesinlikle öylede sizinkilerde mi öyle?

Yorumu oyla      18      10  
bursanın çapkın cocu ilyas 1 Kasım 2007 Perşembe 

aslında savaş yandaşı degiliz ama zorla kaşınıyorlar biz de kaşınanı kaşırız önceden oldugu gibi

Yorumu oyla      18      10  
zaza 27 Ekim 2007 Cumartesi 

aslında syn ağar söyleminde haklı olabilir,ama zaman ayarını birazcık kaçırdı die düşünyrum,syn ağar türkiyede hiçbir genel başkanın cesaret edipte diyemeyeceği sözzleri söyledi,oysaki syn bahçelinin bile içinde bu söylemlerin varolduğuna inanıyorum ben,artık yeter gerekirse genel afı bile çıkarsınlar ve sorun ortadan kalksın,çünkü bu acıyı biz doğu halkı çekiyoruz siz diil.ancak muhalefete varsınız,son sözümde bu syn ağarı cani gönülden tebrik ediyorum,o hayatının en doğrularından olan doğru yu söylemiştir.ben kürt olabilirim ama türkler benim ebediyen kardeşlerim olarak kalıcaklardır

Yorumu oyla      18      10  
fulyaherkese siyaset yolu açılsın madem kürt türk kardeş 22 Ekim 2007 Pazartesi 

ya cidden anlıyamıyorum . nsanları tanımadan geçmişlerini bilmeden yorum yapıyorlar.adam gençler dağa çıkmasın düz ovada siyeaset yapsınlar burada fikirlerini söylesinler diyor .siz kalkıp dağdakiler insin diye anlıyosunuz.biraz düz matığı bırakıp daha geniş çaplı düşünelim.terör belası ancak böyle biter dağları bombalamakla değil.herkese siyaset yolu açılsın madem türk kürt kardeş siz söz hakkı vermezseniz onlarda dağa çıkarlar.güneydoğuyu kalkındırmazsanız yol su yapmazsanız onların yapıcağıda bu.farklı yerlerdenmi geliyolarlar sanıyosunuz biçoğu kandırılıyo çünkü cahillik var okuma yok bilgi yok para yok yaşam yok onlarad tek yol kalıyo dağa çıkmak.lütfen doğu batı ayrımı yamadan heryere eşit davranılsın doğuyu unutmaktan vazegçsinler artık.

Yorumu oyla      18      10  
Mehmet Bıçakcı 3 Eylül 2007 Pazartesi 

Ağar efendi sen milliyetçiliğin ne olduğunu bir kere öğren ince...sonrada ahkem kes..anlayabildinmi bilmem....

Yorumu oyla      18      10  
murat 22 Temmuz 2007 Pazar 

genel af çıksın barış en iyisi

Yorumu oyla      18      10  
mahir 12 Temmuz 2007 Perşembe 

Adam gibi adam M.Ağar, sen gençler dağa çıkmasın diyorsun bazı aklı evvellerde diyorki dağdakini çağırıyor siz böyle çarpıtın bakalım,sizide millet sandıkta çarpıtacak!

Yorumu oyla      18      10  
Cemal Kurt 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Agarin duzova siyasetini PKK lilar o kadar tuttu ki Roj TV de ovguler duzuyorlar Agara. Simdi bu Agar mi milliyetcisi?

Yorumu oyla      18      10  
Aslı Derin 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Düz ova siyaseti ile milliyetçilik iddiasında bulunmak kadar saçma birşey duymadım. Eli silah tutan katilleri halkın arasına karıştırıp şehir gerillası haline getirmek nasıl bir milliyetçilik anlayışı oluyor pek anlayamadım doğrusu.Yorumcu bazı arkdaşların söylediğine aynen katılıyorum. Bu olsa olsa kürt milliyetçiliğiolabilir.

Yorumu oyla      18      10  
gurkanergenekon 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

yalan söylüyor!ilk başta kürt kardeşlerimiz zarar görür iktidarında.yöneticilik yaptığı dönem en karanlık dönemdi.binlerce faili meçhul...Allah bizi böyle bir dönemden ve ağardan korusun....

Yorumu oyla      18      10  
Senol Can 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Agar Politikalari Huzur Degil Felaket Getirir. Agarin donemlerinde terorde uyusturucu trafiginde muthis bir patlama olmustur. MEnderes Onun icin Demokrasi Onun yanindan teget bile gecmemistir diyor.

Yorumu oyla      18      10  
ayhan öztürk 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

m. ağarın geçmişini hiçe saymak ya saflıktır yada türkiye'yi istikameti mechule çekmektir. buraya yazı yazan genç arkadaşlar herhalde türkiyenin son 26 senelik derin geçmişi hakkında pek bilgi sahibi değiler. Mehmet ağarın milletvekili iken dokunulmazlığı neden kaldırıldı neden 15 sene ile yargılandı. bunları ne çabuk unuttunuz. bakın izmirli dp'liler ne demiş "Mafya Partisi görüntüsünden nasıl kurulacağız" cevabı kolay ağardan kurtulunca

Yorumu oyla      18      10  
UMUT 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

MEHMET AĞAR, %100 BURADA YAZILANLARI OKUYACAK VE BU DA ONA KAPAK OLACAK, HALKI HAFİFE ALMAK NEYMİŞ GÖRSÜN BAKALIM SANDIKTA. TÜRK HALKI KALENDERDİR, VATAN HAİNLERİNİ DE BİLİR SATANLARI DA...

Yorumu oyla      18      10  
okay alkent 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

biz gecmişte olanlar için hayırlısı dedik çünkü olanlar bize ders oldu bundan sonra konuşçaklarınızda önemli değil,düz ovada ayran içmek istemiyoruz

Yorumu oyla      18      10  
Sedef 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Lafları nasıl da çeviriyor. herkes düz ova siyasetiyle ne demek istediğini çok iyi anladı. O zman düz ovada meslek edinin deseymiş ya! ne yaparsa yapsın çeviremez o cümleyi. Eşkiyayı muhatap aldığı günleri unutturamaz bize. Susurluğu unutturamaz bize. Milliyetçilik adı altında her türlü karanlık işi yaptı, şimdi geliş milliyetçilikten bahsediyor. yemezler Ağar abi.

Yorumu oyla      18      10  
Oguz 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Halktan gelen sorular halkın kafasını kurcalayan sorular, Ağar bu sorulara meydanlarda yanıt vermediği sürece sandıkta çok sıkıntı çekecektir. Ama cevaplar kaçamak olmamalı, tatmin edici olmalı, Eğer bir cevabı varsa tabi

Yorumu oyla      18      10  
TÜRK GENCİ 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Büyükanıt Paşa da mı yanlış anladı? BÜYÜKANIT PAŞA; “O zat iktidarda olsa da konuşuruz. Düz ovada siyaset yapsınlar sözü bir genel af çağrısıdır. Şiddetle kınıyorum. Dağdan inen nasıl siyaset yapacak?”, AĞAR, BİTMİŞTİR. VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN.

Yorumu oyla      18      10  
serkan 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

neden bu pkk sitesindeki lanı acıklamıyor sayın agar bende şimdi merak ettim agar sever olarak???????????????????????????

Yorumu oyla      18      10  
AVNİ TACE 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

bu düz ovacıya dikkat etmek lazım 1-pkk yi duz ovaya siyasete çagırıyor. pkk lılara af ilan edip, halkın içine girince ne olacak, rahat propaganda imkanı vererek, halk ayaklanmasına sebep olacak, farkında degil. 2-pkk nin internet sitesinde kurdish-info da Agarın seçim reklamı. Bu bile sözde milliyetçi geçinenin gerçek kimligini ortaya çıkarıyor. gerçi apartopar kaldırtmış ama kayıtlı çok geç. 3-Düz ova teklifiyle Kandildeki MKarayılanın takdirini kazandi. 4-Ozgur gundem gazeteside Agarı ove ove bitiremiyor.

Yorumu oyla      18      10  
tamer 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

evet evet, okurlar kesinlikle ne okuduklarının farkında değil. bu yorumu yazan arkadşa aynen katılıyorum. daha röportajı yapan gazetecinin sunuşunu bile sayın Ağar'ın öylediğini sanıp o sözler üzerinden yükleniyorlar. Bu da şunu gösteriyor: gözlerini kapatıyorlar ve bombalıyorlar. arkadaşlara tavsiyem, bir kez daha okuyun.

Yorumu oyla      18      10  
Abbas guclu 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

bir insan düşününki gunduzleyin pkk nın ölüm listesindeyim desin, aynı gece pkk nin internet sitesinde seçim reklamı çıksın. Yani bir yandan milliyetçi takılsın, diger yandan kandildeki Murat karayılandan destek alsın, ozgur gundemden ovgu alsın. gunduz kulahlı gece silahlı zihniyet neyseki %1.5 Ağar: Ha babam dağda silah sesleri olacağına, düz ovada siyaset yapsınlar. Büyükanıt: Bu bir genel af çağrısıdır. Şiddetle kınıyorum. Dağdan inen insan nasıl siyaset yapacak ki?

Yorumu oyla      18      10  
Gülçin Esme 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Evet sen konuştun, başta Genelkurmay başkaı ve Türkiye yanlış anladı nedense. Sorulmuş olsaydı PKK'nın sitesine partinin ilanını vermekte "milliyetçiliğimin gereğidir" ya da "yanlış anlaşılmadır" derdin herhalde. Çetelerle ilişkin, kayıp silahlarda şüphesiz demokratlığının gereğidir.

Yorumu oyla      18      10  
mustafa çalışkan 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

hilal hanım mehmet agar bırakın düz ovayı kendi elleriyle 1000 pkk lı öldürse kurtarmaz cok karanlık ilişkileri olan bi insan ondan kurtulsa çetecilik vs vs uzar gider

Yorumu oyla      18      10  
Atınç 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Sayın Ağar okulda ilk öğrendiğiniz ilke anlaşılmak imiş. Tüm Türkiye ne söylediğinizi gün gibi anladı. Dağdaki teröristi yani başımıza getirmeyi teklif ettiniz. Bu nedenle bu mantıksız yaklaşıma şiddetli bir tepki aldınız.Sonra da ben öyle demedim böyle dedim diye tükürdüğünüzü yaladınız yalıyorsunuz.Eğer gerçekten ifade ettiğiniz yanlış anlaşıldı ise siz zaten bu işi bırakın daha kendi fikrini anlatamayan koca türkiyenin derdine nasıl derman olsun.

Yorumu oyla      18      10  
Alparslan Inancli 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Duz ova siyaseti murat karayilanin tabiriyle pkk nin israrla talep ettigi bir durum.eli kanli caniler sehir merkezine inecek kapkac,uyusturucu,kadin ticareti ve cek senet mafyasina donusecek.toplumun icinde korku sacacaklar.hem dagdan kurtulmus olacaklar hem nemalanacaklar hemde universitelere,liselere sehrin merkezindeki alisveris merkezlerine kadar nufuz edecekler.murat karayilanin agara neden mutesekkur olduguda bu durumdan anlasiliyor.

Yorumu oyla      18      10  
tamer 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

ah ah, bu insanlara siyaset yapmak ne kadar da zor. Ağar diyor ki "söz dinleyen değil sözünü dinleten güçlü bir Türkiye sitiyoruz" okuyucu anlıyor ki: mafya istiyor. bu kadar mı olur yani. yazık ya, yazıları nerenizle okuyorsunuz?

Yorumu oyla      18      10  
eda tuzun 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Kürt,Türk,Laz,Çerkez,Hristiyan,Musevi,Müslüman,ateist yıllar boyunca Büyük Türkiyemde huzur içinde özgürce yaşamıştır.Bölücü terör örgütü PKK Kürt insanımız üzerine baskı kurarak,genç Kürt insanlarının beyinlerini yıkayarak kışkırtmıştır.Ancak güzel ahlaklı Kürt insanımız akıllı ve şereflidir,vatanına sahip çıkmasını bilir.Şimdi Ağar'a uyarsak,PKK yı dağdan indirip düz ovada siyaset yapmasına izin verirsek,NE PROPAGANDASI YAPACAK? PKK,yani bölücülük,yani vatanı bölmek,bunun için Kürt insanımızı kışkırtmak,kandırmak,kullanmak.Hangi ülkede biri çıkıp bölücü bir terör örgütüne özgür siyaset yapmayı teklif edebilir,kimse buna cesaret edemez.Ağar bu ne cesaret,bu ne cüret.Atatürk bu vatan topraklarını kolay kazanmadı,her bir cm2 sinde,değerli Türk milletinin kanı olan bu topraklar Ağar'ın lakayt,riskli kimliğine bırakılamaz.

Yorumu oyla      18      10  
arife şenlerli 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

SÖZ DİNLEYEN DEĞİL, SÖZÜ DİNLENEN İTİBARLI BİR TÜRKİYE’Yİ VAR ETMEK İSTİYORUZ.” özetle ağar mafya bir türkiye diyor.

Yorumu oyla      18      10  
azmi 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

ağzınıza sağlık sayın Ağar. sizin ne demek istediğinizi biz anlıyoruz. geri adım atmayın lütfen. böyle dimdik ve sözünün eri liderlere ihtiyacımız var.

Yorumu oyla      18      10  
melis tan 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Halktan sorular: 1.Mehmet ağar bey geçenlerde PKK yanlısı bir internet sitesinde parti reklamını gördüm.Öncelikle ne amaçla PKKcı bir siteye reklam verdiniz?Bir de reklam para ile verildiğine göre,siz bu şekilde PKK'ya para yardımı yapmış olmuyor musunuz? 2.Sürekli doğu görevinizden bahsediyorsunuz.İstatistiklere bakıldığında ise sizin döneminizin Kürt insanımızı en çok kaybettiğimiz zamanlar olduğu ortaya çıkıyor.Neden?Acaba PKK ile Kürt insanımızı karıştırıyor olabilir misiniz? 3.Yine doğu göreviniz sırasında Kürt insanlarımızın yaşadığı köylere operasyonlar düzenletip,yaktırdığınız doğru mu? 4.Siz görevdeyken onbin faili meçhul cinayet işlenmiş ve sizin göreviniz biter bitmez bunlar sonlanmış.Sebep?Ne yaptınız böyle? 5.Mafya ilişkileriniz olduğu söyleniyor hatta bu söylentinin ötesinde.MİT mafya bağlantılarınızı belgelerle raporlamış.Bir milletvekilinin,emniyet müdürünün mafya bağlantısı normal mi? 6.Susurluk Türkiye'nin hala açıklanamayan bir karanlığı.Bu olayın kahramanlarından biri de sizsiniz.Bunun sizin hakkınızda çıkan derin devletin en derini söylentileri ile bir bağlantısı var mı? 7."PKKyı dağdan indireim düz ovada siyaset yapsın" dediniz.Bu bölücü terör örgütü PKK nın bölücü propaganda yapmasına özgürlük tanımak olduğunu düşünmüyor musunuz?Zaten derin sol,derin devlet ve kominist dış güçler tarafından kullanılan Kürt insanımızın bu yolla daha da kullanılabileceği aklınıza gelmedi mi?Bu sayede PKKyı sindirmek değil daha da güçlendireceğini ve vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlikeye atacağınızı düşünmediniz mi? 8.Düz ova siyasetinde riskiüstleneceğinizi söylediniz.Bin insanımız ölse bin kere ölebilecek misiniz?

Yorumu oyla      18      10  
hilal aşkın 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

Mehmet Agar'ın milliyetçiliğinden şüphe edenlerin ben aklından şüphe ederim. Söylediği hiçbir sözün pkk nın işine yarayacağını düşünmem, düşünenleri de kınarım. biraz kafanızı çalıştırın beyler. düşünün. ne demek istiyor sayın ağar? o kadar açıkladı, hala tutup sayın ağar'ı ve partisisini bölücülere hizmet ediyormuş gibi gösteriyor diye eleştirenler olsa olsa ya siyasi hazımsızlardır yada ağar düşmanları. lütfen dürüst olun ve söylediği sözü nlamaya çalışın. saygılar

Yorumu oyla      18      10  
cemal 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

MEHMET AĞAR: Benim o çıkışım bu ülkedeki en milliyetçi çıkıştı. ama büyük kürdistan milliyrtçiligi için demek istedi herhalde

Yorumu oyla      18      10  
arif güç 11 Temmuz 2007 Çarşamba 

düz ova siyaseti eğer milliyetçilik iddiası olacaksa ancak kürt sosyalist milliyetçiliğine yarayacak bir siyasettir. kesinlikle türkiyenin çıkarlarına fayda sağlamaz. m. ağar demiştir ki dağdan düz ovaya teröristler insin. nereye? okullara, mahallelere, şehir merkezlerine insin pkk. inenler nasıl mı? eli kanlı, azılı cani, bebekleri gözünü kırpmadan öldüren, bölücü, ayrımcı, devlet düşmanı, türk düşmanı, müslüman düşmanı, laf anlamaz eli silahlı katilleri gelsinler legal faaliyet yapsınlar demiştir. zaten pkk yıllardır bizim üniversitelerde organize olmamız lazım derken m. ağar onlara bu yolu açan siyaseti ortaya atmıştır. ağar bu siyasetiyle pkkya af istemiştir

Yorumu oyla      18      10